App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Duscha/byta om själv på badhuset

Vid vilken ålder har era barn klarat sig själva i omklädningsrummet på badhuset, om hen har gått med bara en förälder och denne har varit av det andra könet? Jag har en åttaårig dotter som ska gå på simskola i höst och då vi har en nyföding så kanske det blir så att pappa tar henne till simskolan ibland. Jag är väldigt tveksam till att hon vill och kan klara sig själv med ombyte, få in allt i skåpet, låsa hänglåset (utan att låsa in nyckeln i skåpet), duscha ordentligt, få på sig badkläder etc, men samtidigt vet jag inte om det känns lämpligt att utsätta henne för en hel drös okända nakna manskroppar, nu är hon ju så medveten. Hur gör ni?

2019-08-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Fråga dottern vad hon vill. Men sen, ta med henne dit och öva. Så hon vet hur hon ska göra. Jag tror hon kommer klara de galant. Och gör hon det kommer hon känna sig stor och duktig :)

2019-08-17
Mars2017
Mars2017

När det var intensiv-simskola på sommarlovet hos oss gjorde man så att man öppnade två extra omklädningsrum och där var det barnen kön som avgjorde vilket omklädningsrum de gick till men båda könen föräldrar fick följa med.
Funkade jättebra!

2019-08-16
Norrlänning 1
Norrlänning 1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...