App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blödningar i vecka 30?

I torsdags började jag få en liten blödning som slutade ganska direkt, fick åka in till förlossningen och blev kvar i ett dygn för observation. Läkaren sa att jag skulle komma in direkt om jag började blöda igen eller får ont i magen vilket hände igår, dock fick jag en annan läkare. Han gjorde inga tester, lyssnade bara lite på hjärtat men sa att det såg bra ut. Han sa att man inte ska ringa till fl om blödningar för enligt honom är det jättevanligt. Känner mig så dumförklarad så nu vill jag inte ringa in igen. Dock vaknade jag inatt av kraftiga sammandragningar som var väldigt täta och regelbundna men det gick över efter någon timme skulle jag tro, dessutom blöder jag idag igen, mer än jag gjort de senaste dagarna. Känner mig helt yr och svimfärdig idag. Hur vanligt är egentligen det här? När ska man ringa och vart ska man ringa?

2019-08-13
idalina
idalina
Bebis på 5 månader

Här i informationen från 1177 så står det att man efter v 22 ska söka på förlossningen vid minsta lilla blödning. Så den läkaren då träffade andra gången har helt fel. Hoppas du ringt förlossningen och fått hjälp.
https://www.1177.se/Jonkopings-lan/barn--gravid/graviditet/graviditetsbesvar-och-sjukdomar/blodning-under-graviditet/

2019-08-14
emc85
emc85

Ring förlossningen och åk in igen! Strunta i vad den där dumma läkaren säger! Visst att han har rätt i att blödningar under graviditet är vanligt men att känna sig svimfärdig kan vara tecken på en större blödning.
Känn inte att du besvärar vården, de finns där för att hjälpa till! Bara för att det var på ett vis igår behöver det inte vara detsamma idag. Ring och åk in, vänta inte mer!
Stå på dig! Gäller din och bebisens hälsa i första hand!

2019-08-13
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 34

Ring! Du ska inte känna dig dum, är du orolig så gå på din magkänsla. Bättre att ha ringt en gång för mycket, även om det inte skulle vara någonting. Det finns vårdpersonal som inte borde jobba inom vården, och att du kände dig dumförklarad är väldigt olyckligt. Du bär på ditt barn, såklart så blir man orolig om det är något som inte känns rätt. Ring till förlossningen, känn dig inte dum, det handlar om dig och ditt barn, det kommer gå bra!

2019-08-13
Mammatillmilica
Mammatillmilica
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...