App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Passerat BF

Hej! Hade bf den 8e augusti och har nu passerat med 4 dagar (inte så mycket egentligen) MEN håller på att bli tokig av att bara gå ovh vänta och längta efter bebis... har städat, bakat och försökt aktivera mig men blir så frustrerad för jag känner liksom inte att det är på gång alls, förutom tryck neråt. Någon som kan muntra upp mig lite och berätta om hur det var för er som kanske har varit i en liknande situation? Eller ge förslag på vad man kan hitta på? Innan jag blir KNÄPP

2019-08-12
Juliakarolina
Juliakarolina
Bebis på 7 månader

Jag hoppas din bebis har kommit ut nu. Om inte annat så hjälpte det mig att tänka att senast det här datumet så är bebisen ute. Oavsett när den kommer så senast då. (Alltså 2v efter bf). Annars gjorde jag som dom andra skrvit. Städa, stöka, njuta, slappa, promenera.
Lycka till.

2019-08-14
Entillmamma
Entillmamma

Haft två segisar som velat bli utknyffade. Då hade jag ju redan ett barn sen innan så han sysselsatte mig med men jag gick promenader och försökte få igång det men utan resultat. Försökte laga mat och baka så mycket som möjligt.

Med sista barnet så handlade de sista två veckorna om att kunna få till vila på dagtid eftersom jag hade väldigt mycket värkarbete på nätterna.

Jag stickade och lyssnade på hörböcker, löste sudoku m.m m.m

2019-08-12
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Jag gick över tiden med 10 LÄNGSTA DAGARNA I MITT LIV. Haha ja inget annat är bara att städa promenera å sånt gjorde jag bara för att tiden skulle gå.. när han väl kom ut glömde jag bort dem
10 längsta dagarna i mitt liv Hahah

2019-08-12
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Den oändliga vänta hade jag förra sommaren med😅 Var beräknad till mitten av juli men dottern ville inte titta ut så blev igångsatt v.42+0. Trots att de hunnit gå 9 månader känns de där dagarna/veckorna över BF som en oändlighet konstigt nog. Jag fixade hemma, städa det jag orkade i värmen, bakade, lagade god mat, tvättade bebiskläder och packade om BB-väskan ett flertal gånger. Skrev också förlossningsbrev tillsammans med sambon, bra mental förberedelse för båda. Tog hand om mig själv, gjorde hårinpackningar och badade. Unnade mig att shoppa bekväma kläder att ha sen under föräldraledigheten. Försökte hitta på mysiga saker på kvällen när sambon kom hem efter jobbet, gick på restaurang någon kväll eller tog med fika och åkte till en fin plats. Tillät mig att bara ta det lugnt med och se på film, lyssna på poddar och sov en stund på dagen med då jag hade svårt att sova i värmen med stor mage.
Nu undrar jag snarare var tiden tog vägen, har gått så fort! Dottern fyllde ett år för någon vecka sedan och jag ska börja jobba igen i vinter.
Barnet kommer att komma även fast det inte känns så just nu, och då kommer det vara värt all väntan i världen😊

2019-08-12
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 32

Haha, du är som jag var för 3 veckor sen. Mina två första barn föddes på 39+3 och 39+4. Så skulle trean komma, och när kom hon?! 3 dagar EFTER bf! Hade heller inga känningar innan (har inte haft det med nån av dem) men vaknade en morgon med lite värkar och natten efter kom hon ut. Nu är hon redan 3 veckor och man har nästan glömt hur sega de där sista dagarna var. Håll ut, snart är bebis här!

2019-08-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Hej. Jag grovstädade! Låg på knä och skurade badrumsgolvet för hand och när jag reste mig upp gick vattnet. Lycka till!

2019-08-12
MalinM
MalinM
Bebis på 16 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...