App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

V28 o mår skit

Är det någon mer som är konstant trött, spyr varje dag, har foglossning, sover knappt något?? Hör av er! För hos mig verkar ingen förstå! Kan tiden gå fortare nu så jag bara kan föda!!

2019-08-11
Dvg9208
Dvg9208
Bebis på 4 månader

Feel ya! Har dock ett helt nytt jobb o vågar inte riktigt sjukskriva mig. Bara till o härda ut :(

2019-08-14
Dvg9208
Dvg9208
Bebis på 4 månader

Jag hadde samma problem... har varit sjukskriven nästan 3 månader pga illamående och har inte ens kunnat lämna huset. Det var jag,skurhinken och blåbärssoppa om jag hade sån tur att det stannade i magen ;/ när det väl var under "kontroll" Pajade magen totalt och jag kunde ändå inte äta något mer än vatten i princip. Numera äger jag i princip halva Apoteket och har precis jobbat min första dag efter sjukskrivningen och då kom nästa problem XD DET TAR ALDRIG SLUUUUT! (Ursäkta gnället) börjar bli riktigt ledsen och less.... när ska jag få må bra?
Hoppas att problemen tar slut för dig snart

2019-08-13
Jonnis
Jonnis

Vad skönt att det finns någon för jag har inte träffat på en enda människa som förstår. Alla tror jag överdriver och får det att låta värre än vad det är. Det är ett helvete, vet ju att det kommer att gå över men det tar ju sån tid.

2019-08-12
Dvg9208
Dvg9208
Bebis på 4 månader

Vet precis hur det är jag har haft 4 jobbiga graviditeter och med barn nr 2 spydde jag konstant och fick foglossning så tidigt samt andra krämpor så jag blev sjukskriven i v 16 redan för att jag varken fick behålla mat eller kunde gå, varenda gång jag åt så kom det upp lika fort igen det blev dock lite bättre i v 31 med kräkningarna men spydde fortfarande åtminstone 2 ggr varje dag. Hoppas sista tiden går fort för dig och jag håller tummarna för att du kanske kan få må lite bättre men jag förstår verkligen hur du känner

2019-08-12
CarolineSjoberg
CarolineSjoberg
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...