App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Känner mig inte gravid

Gjorde ett graviditetstest för en vecka sen och är gravid. När mensen skulle kommit började jag lite smått illa, fick rosa flytningar(nidblödning har jag förstått nu) och ömma bröst med tydligare vårtgård. Men nu vecka 5+2 känner jag absolut ingenting. Vet att det är tidigt men kan inte låta bli att bli orolig då jag verkligen inte känner mig gravid. Någon som känner igen sig?

2019-08-10
Sofie1987
Sofie1987
Gravid i vecka 31

Jag är 8+6 idag och har få symptom, mest är jag sjukt trött och har ont i tuttarna! Har haft liiiite svårt med lagad mat också, men inget illamående eller andra krämpor. Och idag gjorde jag ett tidigt ul just för att jag var lite orolig över få symptom. Och där såg vi två (2!!!!) tickande hjärtan. Och när jag pratar med min mamma så säger hon att hon aldrig mått så bra som under graviditeterna med enbart trötthet som symptom (typ) så att ha en massa symptom eller inte behöver ju inte betyda något. Rekommenderar ett tidigt ul för att lugna nerverna...även om jag fick andra nerver efter dagens besök!

2019-09-13
LaserFrida
LaserFrida
Bebis på 2 månader

Gjorde ett tidigt vul. Kunde inte sluta tänka på att nått kanske var fel. V6+5 vilket var i tidigaste laget. Allt såg bra ut och man kunde se hjärtat slå.
Mår fortfarande jättebra och om 3 veckor gör vi kub.

2019-09-13
Sofie1987
Sofie1987
Gravid i vecka 31

Hög igenkänningsfaktor på ditt inlägg. Jag är nu gravid i v 17 och känner mig fortfarande inte gravid. Gjort tre ultraljud med positiva nyheter varje gång. Sist för 2 veckor sedan fick jag se bebis sprattla i magen, vinka osv:) försök koppla av och njut av att du mår bra, de säger alla till mig... så får försöka göra det då, å du likaså. Tillslut kommer ens tankar ändras å man inser tillslut:) lycka till

2019-08-11
Linneans
Linneans

Tack för era svar. Känns lite bättre när jag läst era svar :)

2019-08-11
Sofie1987
Sofie1987
Gravid i vecka 31

Jag kände mig inte heller gravid i v6, tyckte nästan det var lite tråkigt att inte ha några symptom alls utan känna sig precis som vanligt. Jag ville ju känna mig gravid!
Dock fick jag ångra det. I V8 satte mina kräkningar och illamåendet igång och det höll i sig till ca v23, har fått äta lergigan sedan kräkningarna satte igång.
Jag håller tummarna för att du får en besvärsfri graviditet, det är lite lättare att ta in när man varit på ultraljudet och fått se den lille :)

2019-08-11
Aaroline
Aaroline
Bebis på 9 månader

Jag kände mig inte heller gravid. Såg bara magen växa i sin takt. Säg allt bra ut på ultraljudet, och när äntligen sparkarna kom kunde jag då säga nuuuu känner jag mig gravid. Inga symptomet från dag 1 till sista dagen (v.41+2) när värkarna kom :)

2019-08-11
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 2 år

Hej! Genom min graviditet så kände jag mig inte alls gravid förutom att jag hade ömma bröst i början och senare i graviditeten fick ont då å då pga foglossning. Jag hade inte ens illamående! Det som fick mig att göra ett test var ömma bröst å utebliven mens. Visst kändes det konstigt att bara må som vanligt då omgivningen förväntade sig så mycket, så man oroade sig ju för att man inte hade besvär. Men jag känner mig lyckligt lottad som fick må bra genom hela graviditeten utan att "känna sig gravid".
Jag kände mig ju ändå gravid, min mage växte, kläderna gick inte på, brösten blev stora så ny BH behövdes å en dag var det en som gjorde sig tillkänna å senare sparkade så jag inte fick somna om nätterna förrns mitt i natten :)
Kan även tillägga att jag en gång blödde en del i början och trodde då att nu är det kört, men allting gick jättebra.

Nu är jag gravid igen, v. 14 och denna gång har jag inte ens haft ömma bröst, denna gång fick jag däremot smaka på att må lite illa å inte vilja äta mat för allting äcklade mig några veckor in. Men efter v. 12 så började jag få tillbaka aptiten och äter bra igen, men jag har inga andra gravidbesvär (än). Jag fattade inte ens att jag var gravid förrns jag å sambo började fundera över när jag hade haft min mens, för det kändes som det var länge sedan. Vilket det också var, TVÅ hade jag missat att jag inte haft! Mammalivet, då man inte tänker på sig själv så man inte uppfattar utebliven mens!

Så min erfarenhet är att gravidbesvär måste man inte ha för att allting ska vara okej, men man TROR att man måste ha det å gärna jagar upp sig. Jag hoppas verkligen det ska gå bra för dig!! Håller tummarna :)

2019-08-10
lillaFantomen
lillaFantomen
Bebis på 2 månader

Jag har 3 barn och så tidigt i graviditeten har jag inte heller känt nånting överhuvudtaget. Första graviditeten hade jag inga symptom alls nån gång, men de två sista har jag mått lite illa i v 9-12 ca, om jag varit hungrig. Annars har jag haft väldigt lite symptom alltsomallt. Så oroa dig inte, antingen kommer det fler symptom än du har bett om eller så kommer du må som en prinsessa hela vägen i mål. Och grattis förresten! 💗

2019-08-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...