Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

3 månaders som aldrig är hungrig

Har en liten kille på ca 3,5 månader som helt plötsligt inte blir hungrig längre. Först trodde jag att han aldrig orkade äta pga att nappen blev ”för liten” så jag bytte till större storlek då började han äta mer (ca 2 v sedan). Han behöver ett dagligt intag på ca 700-1000 ml men kommer knappt upp till 500 ml ibland. För övrigt mår han bra. Han äter nan sensitive. Kan det vara så att han tröttnat på just den ersättningen? Att avlägsna oss från distraktioner osv inför matning har jag testat och de hjälper inte heller. Har någon varit med om något liknanade?

2019-08-10
Mikkis94
Mikkis94
Bebis på 3 månader

Runt 4 månader blev min son också ointresserad av mat, fast han ammade. Det gick bara att amma i sovrummet, tyst o lugnt. Gick inte ut på flera veckor. Fick mata han hemma. Eller mata han innan vi gick ut o då bara korta stunder typ till Coop. Det går över! Men det höll på länge. ALLT annat var intressantare än att amma. Han ammade desto mer på kvällar o nätter, stackarn var väl hungrig/törstig då. Vid ca 6 mån började han amma normalt under dagarna istället o sov bättre på nätterna. Vi började med kvällsgröt också. Men det blir bättre! Man får hålla koll på blöjorna bara, att de är våta.

2019-08-10
AnnaElisa81
AnnaElisa81
Bebis på 12 månader

Typ kring den åldern är det precis som dom tappar intresset av att äta, det finns så mycket annat att upptäcka. Jättekrångligt och vi körde på uteslutningsmetoden. Har man uteslutit att inget är "fel" typ allergi, magbesvär, fel nappstrl, blöjbyte, förkyld osv så är det bara att försöka hitta sätt att distrahera typ, eller precis tvärtom alltså noll intryck. Vi hade två rätt långa perioder med detta där sista perioden resulterade i en liten dipp i kurvan. Sjukt svårt men till slut går det över. Förhoppningsvis kan ni börja testa med matsensationer om ett tag och intresset ökar igen.

2019-08-10
EB00
EB00
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...