App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Viktig

3 gånger bröstmjölksstockning vad ska man göra behover ultraljud ?

2019-08-09
Samet Emine
Samet Emine
Bebis på 10 månader

Värme värme värme!! Skulle jag säga! Bli inte kall, ha på dig varma kläder, duscha varmt, använd fetvadd rund brösten och inte trycka på bröstet när man ammar för att vinkla längre stunder, vilket kan leda till mjölkstockning. Utan försök hitta en bra position för barnet. Man kan variera amningen så att barnet ligger åt olika håll under själva amningen. Men framförallt värme! Hoppas det blir bättre!

2019-08-13
Sofiamls
Sofiamls
Gravid i vecka 14

Ta en riktigt varm dusch eller starta ugnen så att brösten får värme. Skulle man åkt in på BB hemvård får man sitta under värmelampa. Så värme värme värme. Lycka till :)

2019-08-10
Livinglife
Livinglife
Bebis på 4 månader

Jag fick den ena mjölkstockningen efter den andra när jag ammade mina 2 sista barn. Jag valde att sluta amma och ge flaska istället. Ibland funkar de helt enkelt inte att amma och det blir precislika bra bebisar på flaska 😊 Vill man inte ge upp ammningen så är de nog inte mycket annat att göra än att vara jättenoga med handhygienen vid matningen och att hålla brösten varma med tex fetvaddsinlägg. Det är hemskt med mjölkstockning. Lycka till! /Cicci

2019-08-10
Cillen84
Cillen84
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...