App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Är det på g

hej! vet egentligen inte vad det är för svar jag söker, men liknande erfarenheter och tankar kan ju alltid hjälpa. vaknade inatt ( cirka 4 tiden) och hade mensvärk i ryggen, hade det någon timme med cirka 10 minuters mellanrum sen när jag gick på toa kom de blodig flytning alt slempropp ut, det kommer fortfarande blodigt slem när jag torkar mig är det normalt? sen fortsatte jag ha värkar som blev lite värre och jobbade sig fram till magen också. Vid 8 hade jag värkar ungefär var 4e till 7e minut och dom höll i sig med de mellanrummet tills jag lyckades somna vid 12-tiden. efter min lilla tupplur hr värkarna avtagit, dom kommer med längre mellanrum men känns ungefär likadana. vad tror vi? är det bebis på gång? vilka åtgärder ska jag ta? är ändå inne på snart 12 timmar värkar. (förstföderska)

2019-08-08
morsantp
morsantp
Bebis på 7 månader

Morsantp: Hur gick det sen, var det på G den dagen du skrev inlägget eller fick du vänta ytterligare några dagar innan bebis tittade ut?

2019-09-02
EmmaKMA
EmmaKMA

Det är absolut på g, du kommer mest troligt att ha en bebis inom det närmsta dygnet skulle jag gissa. Jag har precis fått mitt tredje barn och den förlossningen startade som din med ganska glesa värkar från tidig morgon och hela dagen. På em fick jag blodiga flytningar och ringde förlossningen för att rådfråga. De tyckte jag skulle avvakta mer täta värkar. Kl 18 åkte vi in, men då avtog värkarna så vi promenerade runt i stan och återkom till förlossningen ca kl 21. Kl 23 drog det igång med buller och bång och bebis föddes kl 02.55. Lycka till!

2019-08-08
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Ring och tala med BB där du planerat att föda. När jag skulle föda så fick jag bra information där och det kan även vara bra att de gör en kontroll av dig och din bebis, även om det mest är för att lugna eller informera dig om att allt är okej. Men det låter som att det är på G när jag läser vad du skriver, är olika från kvinna till kvinna. Håller tummarna för dig!

2019-08-08
EkologiskFörälder
EkologiskFörälder
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...