App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mitt barn har ofta feber

Min son har feber nästan jämt känns det som. Det går 2-4v sen är febern igång igen. Han har inga andra symptom bara feber. Jag blir orolig och samtidigt frustrerad och känner mig hjälplös. Någon mer som har ett barn som ofta har feber?

2019-08-06
Sannazzz
Sannazzz
Barn på 2 år och 7 månader

Små barn kan få det som kallas periodisk feber, men det behöver inte vara nån panik för det. De kan växa ur det :) Huvudsaken är att barnet inte blir för påverkat, utan fortfarande orkar få i sig vätska. Det blir bra ska du se :)

2019-08-08
Mandamamman
Mandamamman
Bebis på 6 månader

När mitt barn började på dagis hade hon feber nästan varje vecka i ca 5 månader. Det gick som max 2 veckor mellan gångerna som hon var frisk. Var på vårdcentral och akuten massa gånger och blev hemskickad med orden, det är vanligt att barn har mycket feber i början. Plus två fel behandlingar med antibiotika från olika läkare. Var den 3e läkaren som såg att de andra gjort fel. Ibland kunde hon få feber under bara en dag, för att sedan vara frisk 3 dagar och sen få feber på nytt. På allt det fick hon feberkramp också och har nu lätt att få det när hon får feber, vilket gör en ännu mer orolig och rent av skräckslagen. Under denna period var jag knappt på jobbet och det snackades mycket skit om mig och man trodde inte riktigt på mig när jag gång på gång sa att hon var sjuk igen. Jag var jätteorolig hela tiden och kände mig helt hjälplös, men jo, det är vanligt och normalt. Men är du orolig så prata ändå med BVC eller 1177 eller vårdcentralen. Fråga när man ska söka vård och så vidare, så att du kan känna dig lite lugnare.

2019-08-08
Tzickii
Tzickii
Bebis på 9 månader

Min son hade också feber jämt när han var under året, typ en gång i månaden. Nu är han 4 år och nästan aldrig sjuk, peppar peppar. 😄

2019-08-06
mammaeh
mammaeh
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...