App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp och Tips?? 4-månaders sover inte på natten

Hej! För 1,5 månad sedan sov vår son bra om natten. Somnade ganska fort vid 21-tiden, vaknade en gång för mat på natten och sedan upp runt 07. Nu är han 4 månader och 11 dagar och nätterna ser helt annorlunda ut. Vi har fortsatt lägga honom samma tid men nu sover han i stort sett inte alla på nätterna. Han somnar i 30 minuter sen börjar han låta, spotta ut nappen, sprattla, skrika, veva med armarna. Vi plockar upp, matar, försöker ha kvar honom i vaggan... vi gör allt!!! Han är nästintill omöjlig att söva om och igår skrek han i ren panik för han skulle sova. Han är dödstrött, gäspar och gnuggar sig i ögonen och så fort man tror att han är påväg och somna vaknar han. Det är precis som han är rädd för att sova. Vi har börjar ge smakportioner för ca en vecka sedan och även små, små portioner gröt. Är det problemet? Är det ngn där ute med samma problem som kan ge en desperat mamma råd???

2019-08-02
Linfra90
Linfra90
Bebis på 15 månader

Jag har en dotter på 4 månader och 10 dagar och hade det exakt likadant som er på kvällarna. Jag backade på smaksensationerna och har nu inte gett på 3 dagar och nu sover hon som vanligt igen. För henne tror jag det berodde på magont av maten hon testade :-)

2019-08-02
Isabelle14
Isabelle14
Gravid i vecka 39

Hej, när min dotter vägra sova på kvällen/natten så brukar jag sätta henne i babyskyddet och gunga henne tills hon somnar, hon brukar somna direkt då och sen lägger jag henne i hennes säng. 💕

2019-08-02
Neeeaahh
Neeeaahh
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...