App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Svagt streck ÄL-test

Hej! Jag har haft tydligt men svagt streck på ÄL-testen i 4dagar nu, samma styrka på dom hela tiden så ingen stegring inför äl vad jag förstår det som. Jag är på dag 14 i menscykeln idag så hoppades ju på positivt. Känner även av lite i rygg och mage men det är väll säkert fantomkänslor bara. Vad tror ni? Blir de ingen äl alls eller kommer det snart? :/ har jag kanske rent av missat den?

2019-08-01
Daxförbebis
Daxförbebis
Försöker

Jag fick inte ett enda positivt ÄL-test under fyra månader, sen bestämde vi oss för att inte hålla på med de testen pga stressen det utsatte mig för. Jag tror stressen över negativa ÄL-test påverkade mig väldigt mycket. Efter vi slutade med test bestämde vi oss för att helt enkelt köra varannan dag från ett par dagar efter mens fram till mens och då blev det bebis :) Så mitt tips är väl att inte oroa dig så mycket och köra på ändå, om det verkar stämma med ÄL rent tidsmässigt plus att du känner tecknen i kroppen :) Det är nog väldigt individuellt med ÄL test som MånensMamma skrev tidigare :)

2019-08-06
ememe92
ememe92
Bebis på 2 månader

Verkar som att det kan variera från person till person vilken tid på dygnet som är bäst att testa, jag har enbart fått positivt på ÄL-test på kvällarna, övriga tider både samma dag samt dagen efter har jag precis som du fått svaga test

2019-08-01
MånensMamma
MånensMamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...