App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Två olika pappor

Hej! Jag har en dotter med en pappa och dottern är nu 13 månader. Vi gjorde slut tidigt i graviditeten men han har nu dottern varannan helg. Jag skaffade en ny sambo när dottern var ca 4 månader så han har varit med länge. Är nu gravid igen och går allt som det ska så är bf i april 2020. Min dotter betyder allt för mig och jag är livrädd att hon kanske kommer känna sig mindre viktig, vilja vara med hos hennes pappa och ta avstånd ifrån mig när bebisen kommer. Finns det flera i samma situation?

2019-08-01
Emmsaanb
Emmsaanb
Gravid i vecka 32

Okej vad härligt att höra att dom har en bra relation!! :) Ja det kanske är så att man oroar sig i onödan... Jag får försöka tänka bort dom tankarna. Tack för svaret!

2019-08-10
Emmsaanb
Emmsaanb
Gravid i vecka 32

Hade exakt samma känslor när jag väntade 2an (har stora sonen varannan vecka), men ack vad jag oroade mig i onödan. Barnen älskar varandra och leker så fint idag, världens stoltaste storebror var han när lillebror var nyfödd :) barnen är 4 och 1 idag och väntar lillasyster om ca 5 veckor, denna gången är jag allt annat än orolig. Jag gör ingen skillnad på barnen när stora är här mer än att jag tar nattningarna med stora, läser sagor och myser. Den tiden är super viktig för mig, nog mer viktig för mig än för honom 😅❤

2019-08-05
Yohonney
Yohonney
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...