App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Stora barn som dricker välling

Tänkte höra om det är fler som har stora barn som dricker barn välling? Vi tyckte att det började gå åt lite mycket välling här hemma. Men tänkte ej så mycket på det föraren vi kom på att när dottern (13år) va upp och gav lillebror 2,5 ny blöja och morgon flaskan så gjorde hon 2 flaskor 1 som som hon hälde upp i en mugg som hon äter på sitt rum. Såg det igår när jag skulle byta sängkläder i hennes säng och bädda rent när hon va i duschen. Då stog en mugg på hyllan i sängbordet. Som det varit välling i. Hon äter frukost med oss oftast mm. Vad tycker ni ska vi bara låta det vara och låssas som vi inte vet nått och fortsätta som vanligt. Eller ska vi prata med henne om det? Det är helt ok för oss. Har ni nå stora barn som dricker barn välling? ( han får semper yoghurt välling 2år)

2019-08-01
hanna199001
hanna199001

Jag drack mycket välling som tonåring, dock hade vi vuxenvälling som både jag och mamma drack. Det va alltid lätt att göra och mättande. 😊 Jag hade gjort som förra sa, fråga om hon inte vill ha vuxenvälling och köp till henne. 👌Hon kanske inte tänker på att det finns till "vuxna" med.

2019-08-01
Shirohoi
Shirohoi
Bebis på 12 månader

Låter urgulligt om du frågar mig! Det är såklart inte skadligt att hon dricker hans välling, men det finns ju vuxenvälling också. Du kan ju säga att du såg muggen på hennes rum och fråga om hon vill ha en annan sorts välling? Jag har ingen aning, men jag kan tänka mig att vuxenvälling är billigare än barnvällingen...

2019-08-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...