App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missfall eller inte !!

I torsdags morse hade jag en liten blödning som blev mer och mer under dagen och på fredag och lördag kom det ut klumpar och jag fick jätte ont i magen i nån minut. Men nu på tisdag har blödning stoppats, det jag undrar är om nån annan varit med om att ett missfall är så här för jag läste att ett missfall ska man blöda i flera veckor men detta va ju så länge som en mens. Om det inte är missfall är jag i vecka 7 (6+4)

2019-07-31
Mikkisen1991
Mikkisen1991
Bebis på 12 månader

Är du orolig så kontakta mödravården. De kan ge bästa svar på detta. Sedan kan du alltid ta ett nytt gravtest och se om resultatet är annorlunda.

2019-08-02
Lollo86
Lollo86
Bebis på 10 månader

Istället för att spekulera kring detta tycker du ska åka o göra VUL.

2019-08-02
Louloudi
Louloudi
Bebis på 5 månader

Japp! De va lite klumpar och typ klibbigt på något konstigt sätt. Vad jag förstod det som så är de ingen fara när det är brunt, för då är de gammalt blod som ska ut typ :) lugnar de dig att undersöka så gör det eller ring barnmorskan! De gjorde jag, hellre en gång för mycket än för lite :) jag blev lugnare av att prata med BM.

2019-08-01
FNilsson91
FNilsson91

Har lite samma... blödig av och till sedan i måndags (varit blod på papper när jag torkat), dock inga klumpar men en ilande smärta i nedre delen av magen och underliv. Slutade igår men idag är det tillbaka, nu i trosa också... färskt blod. Livrädd... bokat tid för vul på måndag. Är utomlands och kommer hem fredag kväll, så den här veckan har inte varit bästa semesterveckan... I vecka 9 (8+6)

2019-08-01
nathalieef
nathalieef
nyfödd bebis

Hade du klumpar när du blödde? mitt va rött med klumpar i men sen efter klumparna blev det brunt

2019-08-01
Mikkisen1991
Mikkisen1991
Bebis på 12 månader

Hej,

Jag blödde också tidigt i graviditeten, två eller tre gånger. Va jätte nojig och enligt barnmorskan så är de vanligt. Konstigt att ingen säger sånt!! Tydligen ska man ha koll på om de är färskt blod eller brunt :)

Allt gick bra för mig och har nu en helt underbart välskapt liten tjej på 4 månader :)

2019-08-01
FNilsson91
FNilsson91

Nu fick jag vit flygning två dagar efter, kan det innebära att jag fortfarande är gravid?

2019-08-01
Mikkisen1991
Mikkisen1991
Bebis på 12 månader

Har blödit sådär både under graviditeten med dottern samt de två gånger jag fått missfall så skulle boka tid för att kolla efter om det finns någon kvar där inne längre eller inte, lycka till :)

2019-08-01
MånensMamma
MånensMamma

Omöjligt att svara på, bäst att kolla upp så du slipper fundera och oroa dig. För ett år sen fick jag ett ma som började med en veckas småblödningar. När ma:t var konstaterat fick jag Cytotec för att driva ut det och då blödde jag klumpar i ett par dagar, men det var direkt inget Niagarafall och jag hade inte så ont heller. Så att man måste ha svåra smärtor och blöda i flera veckor stämmer nog inte på alla. Önskar dig lycka till!

2019-08-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Jag hade också blödning med klumpar när jag var i v.7, var säker på att det var missfall då det stämde överens med vad jag läste på 1177 osv. Åkte till specialistmödravårdens akut dagen efter och fick VUL där man såg ett litet foster och ett litet pickande hjärta och nu är jag i v. 22 med en livlig och frisk bebis där inne. Fick höra att blödningar även utan missfall är väldigt vanligt. Rekommenderar att du antingen ringer din MVC och får remiss till akut VUL eller uppsöker specialistmödravården. Lycka till!!!

2019-08-01
noreaforsman
noreaforsman
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...