App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jag börjar bli rädd !

Hej ! Jag är i v. 26 nu och jag börjar bli rädd.. man kan säga att jag har nån slags förbi för att må dåligt, tex illamående och att känna sig yr. Man kan ju värkligen säga att det är en speciell känsla att vara gravid hahah ! Jag börjar bli rädd för att jag inte kommer klara förlossningen, hur ska jag göra för att känna mig lugnare?, men ändå är jag på nått sätt jätte taggad på att gå igenom hela prosesen med att vattnet går och att man får va med om det på riktigt. Någon som har tipps på saker man kan förbereda för att få tiden att gå snabbare.

2019-07-31
Bebis på 4 månader

Jag kände precis som du, jag var jätte nervös men tänkte ändå att kvinnor har ju fött barn under all tid UTAN hjälp eller bedövning så de är klart att vi idag skulle klara de, självklart är de jätte jobbigt & de gör ont men de är ju trots allt bara en jätte kort stund i livet, så fort den lille är ute kommer du att vara jätte stolt ❤️ Jag fick min son den 4e juni, jag hade inga som helst förväntningar på nånting förutom att de kan ta ett tag och att de kommer göra jävligt ont, min förlossning började klockan 19 den 3e och 01:41 var han ute, de gick jätte fort, 6 timmar, mina värkar kom med 2 minuters mellanrum direkt så de började väldigt intensivt, jag hann inte få nån smärtlindring förutom lustgas, vilket jag aldrig trodde att jag skulle klara, men de gör man, du är byggd för dehär så de är klart att du klarar de, de kommer gå jättebra, och om nånting händer så finns hjälp, så de är bara att köra på, du kommer vara bäst, du kommer känna dig som en riktig powerwomen! Ta vara på din graviditet, du kommer sakna magen efteråt hehe, all lycka till dig!

2019-08-01
LinneaViola
LinneaViola
Bebis på 10 månader

När jag var gravid med mitt första barn pendlade jag mellan tanken "Jag kommer ALDRIG klara detta" och "Klart jag klarar detta, kvinnor över hela världen föder barn varje sekund". Och nu, 3 barn senare, kan jag konstatera att yes, jag klarade det som miljoner kvinnor gjort före mig. 😆 Kroppen är liksom skapt för att klara av det när det väl gäller, man kan ju inte precis öva på att föda barn... Vad gäller att göra så är väl det klassiska tipset att rensa ut hemma, slänga gammalt skräp som inte används, skänka bort kläder som bara hänger etc etc. Baka och laga mat och frys in. Jättebra att ha fikabröd åt alla som vill komma och hälsa på bebisen, och bra att ha färdig mat att värma när man bara har tid att amma och byta blöjor. Lycka till, tro mig, du klarar detta!

2019-07-31
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...