Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När livet tar sig en vändning

Hej! Är gravid i v.12 och har från början tagit ett gemensamt beslut med min tidigare partner om att behålla barnet. Efter inskrivning hos barnmorska uppvisande pappan dåligt beteende och lät mig veta att han inte var kär längre eller ville ha barnet. Ser alltså numer en framtid utan honom, och jag är okej med det. Det känns som att jag bearbetat min sorg och insett att kärleken till det inom mig är större än något annat. Undrar om det finns fler i min situation som man kan hitta stöd hos? Jag har från den stunden vi beslöt att behålla älskat det som växer inom mig, kan inte se ett annat liv än det jag valde då.

2019-07-31
Kimsan8
Kimsan8
Gravid i vecka 14

Så klart att du blir bästa förebild !!! 🌸🌸🌸🌸
Stora kramar till er 💫

2019-08-12
Blommandemamma
Blommandemamma
Gravid i vecka 35

Hej och tack för ditt fina svar!
Jag gör allt för att verkligen hålla humöret uppe och tycker mig ofta finna mig själv i lyckliga stunder bara för barnets skull. Känner den där längtan efter att bli mamma och att den styrkan bara kommer från det som växer inifrån.

Jobbar som lärare i lågstadiet och försöker hela tiden att lära ut att alla familjer ser olika ut. Jag blir en bra förebild på det sättet.

Återigen tack för att du svarade så fint och peppande till min situation!

2019-08-04
Kimsan8
Kimsan8
Gravid i vecka 14

Hej ;) och stort grattis för magen,
Bra att du vill fortsätta själv och inte ge upp.
Du kommer att klara galant! Att bli mamma är helt fantastisk och framöver kommer di att träffa en nytt kille om det är något du önskar. Om din ex inte vill vara med är väl något som du kan inte påverka. Däremot har han ansvar också., det viktigaste nu är din välmående, Du ska lugna dig och bara glad och att positiv, fokusera för att känna dig stark och glad. Din lilla bebis kommer att känna sig älskad och välkommen, vi lever inte på medeltiden och det finns hur många sorter av familjer som helst. Du och din bebis blir en vacker familj och du ska tänka utanför boxen och välja bort traditionalismen och hamla tankar där bara vanliga två parters familj accepteras.
Lycka till :-)

2019-08-04
Blommandemamma
Blommandemamma
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...