App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vägrar ligga i vagnen vaken

Har en dotter på snart 4 månader som vägrar ligga i vagnen när hon är vaken, spelar ingen roll om man går med vagnen eller den står stilla (sova i den funkar super bra) Ibland går de bra i max 10 min. Har försökt med allt jag kan komma på; att ha suffletten nere, ha henne i sittläge, ha med leksaker och snutte men inget hjälper. Hon bara skriker och så fort man plockar upp henne blir hon nöjd och slutar skrika. Har även försökt med bärsele och det kan funka ibland en kortare stund. Tar gärna emot tips på vad man kan göra.

2019-07-31
Neeeaahh
Neeeaahh
Gravid i vecka 37

Såg att det här var från 2019, men tänkte att det kanske hjälper någon annan. Har hört flera som beskriver det här problemet och vet många i min närhet som upplevt samma sak. Det som alla i min närhet har testat och som funkat på deras barn är kiropraktik. Det är i många länder (förutom Sverige då det anses vara häxtkonst typ) som rekommenderar redan på BVC föräldrar att gå till kiropraktor. Det är trångt för barnet i magen, trångt att komma ut, vilket kan påverka muskler och leder och säkert mycket mer. Så många barn har ont utan att man tänker på det som förälder och det klart, har man ont i ryggen, bäckenet eller någon annanstans så vill man ju inte ligga ner..... Så för alla er som har liknande problem, kolla upp barnen hos en kiropraktor!

2020-02-24
Ballerina
Ballerina
Bebis på 17 månader

Min son är likadan, det funkar dock att lägga honom på mage i vagnen och öppna upp suffletten så han ser ut😀 Han är även nöjd när jag lägger honom med en flaska mat!

2019-08-07
Kat83
Kat83

Är väldigt vanligt skulle jag tro. Skit i det och gör det som funkar istället. Här kör jag sele och somnar han lägger jag ner honom i vagnen. Med första barnet gick det jättebra sen när jag bytte till sittdelen. De vill ju se och vara med, det är väl det som det handlar om :-)

2019-08-06
Mickapicka86
Mickapicka86

Min va likadan. Sä de blev aldrig promenad för min del med vagn första tiden. När jag bytte till sittdel va han nog de nöjdaste pojken jag någonsin sett. Ha tålamod det är nog sittdelen hon väntar på :)

2019-07-31
Leab
Leab
Barn på 3 år och 5 månader

Båda mina barn har vägrat liggdelen på vagnen. Vi bytte till sittdel så fort det var möjligt och hade då två mycket mer nöjda barn!

2019-07-31
Okonkret
Okonkret

Min äldsta var likadan. Kom knappt utanför dörren med henne i vagnen innan hon började skrika. Fruktansvärt jobbigt! Jag hade henne mycket i bärsele och det funkade hyfsat, men hon var överlag en ganska missnöjd bebis fram till 6 månaders ålder när hon kunde sitta mer. Det gällde även i vagnen. Jag har alltså inget råd tyvärr, utan vill bara skicka en dos förståelse från min sida och håll ut, det blir troligtvis bättre när hon blir större och kan uppskatta omgivningen lite mer. Min mellandotter låg gärna i vagnen som bebis och var en väldigt nöjd och glad bebis. Barn är helt enkelt olika och allt kan man tyvärr inte påverka... 💗

2019-07-31
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...