App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kan inte ta in allt

Hej! Jag undrar om jag är knäpp som trots flera ultraljud fått det bevisat att bebis lever och mår bra där inne inte kan ta in att jag faktiskt är gravid och ska bli mamma. Jag har drömt om detta sen jag var liten och kämpat med att bli gravid efter MA. Nu sitter jag här gravid i v 16 snart men har fortfarande inget med kroppen som tyder på att jag är gravid. Finns de fler som har samma känsla? Allt känns som vanligt. Hjärnan har liksom inte ställt om sig och på senaste ultraljudet såg jag endast en alien( det var en frisk och fin bebis givetvis ) men jag kände mig konstig och helt paralyserad i ögonblicket. Kanske blir man tillfreds med alla hormoner och känslor snart och inser och känner sitt barn i magen röra sig. Skum känsla som sagt.

2019-07-27
Linneans
Linneans
Bebis på 2 månader

Är gravid i vecka 39 och har fortfarande inte fattat att det ligger ett nytt litet liv där inne som väntar på att få komma ut. I fyra år har vi kämpat för att lyckas bli gravida och vi har genomgått ett antal ivf-försök. Det kom som en chock när plusset äntligen kom. Önskar er alla stort lycka till!

2019-08-01
Kiiim_
Kiiim_

Jag är i v. 9 men varit så ledsen över att jag inte känt någonting. Sökte förtvivlat efter inlägg precis som du här delat med dig av här för att få bekräftat att jag inte är den enda i hela världen som känner såhär. Känner INGENTING! Jag som drömt & längtat och nu plussade jag på stickan men fick inte de minsta lyckorus, var mer bara ett ”jaha....” Vill tro att de är ihållande chock. Tills slut hinner förhoppningsvis hjärna & känslor ikapp. Kanske bra tips som andra skrivit att prata med barnmorsk (och nära/kära) om de så man får prata om de högt och inte bara grubbla i ensamhet i huvudet. Styrke kram! Du är inte ensam!

2019-07-30
matildiiis
matildiiis
nyfödd bebis

Jag va precis som du när jag väntade min lille son. Jag hade en väldigt bra graviditet och hade det inte varit för den växande magen så hade jag knappt känt av att jag ens va gravid. Jag försökte mest va tacksam och glad så länge det höll i sig, man vet ju att det kan se helt annorlunda ut. Nu sitter jag här med en kille på fyra månader och allt har gått bra. Jag har inte haft problem med anknytningen sen han kom, det hela föll liksom på plats. Är du mycket orolig över det nu skulle jag nog prata med BM om det, annars försök bara att njuta. Kanske va extra uppmärksam efter förlossningen, så ni faktiskt knyter an då. Lycka till!

2019-07-28
Malin_
Malin_
Bebis på 11 månader

Det är inte alltid lätt att hänga med, ibland extra svårt när man har längtat och kämpat och så bara "poff". Prata med din MVC, och se till att få en kurator kontakt. Skönt att bearbeta alla känslor så att du kan börja med en anknytning :) Hoppas det löser sig!

2019-07-27
Mandamamman
Mandamamman
Bebis på 6 månader

Jag förstår precis hur du känner! Är i v. 15 och har inga egentliga symptom som tyder på att jag är gravid, mer än utebliven mens. Har också fått se den lilla några gånger men har ändå svårt att förstå att det faktiskt finns något där inne o att livet om några månader ska förändras totalt!

2019-07-27
JejjeH
JejjeH
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...