App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fler mammor med täta barn?

Nyss fyllda 40 och har 2 barn, dottern 15 år, sonen på 9 mån och precis fått reda på att jag är gravid i V6. Gisses det kommer bli 1 år o 6mån mellan dessa 2. Vi är så klart glada och ska behålla men känner att jag vill bolla lite idéer och tankar med er mammor som sitter i samma sits med tätt inpå och hur ni lever era liv och orkar vardagen? Bor i Motala tillsammans med sambon, just nu 2 barn-snart 3 i Mars, samt hunden. Sambon jobbar och jag går hemma om dagarna pga mammaledig. Gillar promenader, sol o bad, ut och resa, lyssna på musik, se på film när orken finns m.m. Någon som vill hålla kontakten blir jag glad då jag inte känner så många med småbarn. 🤗 Dagarna blir så långtråkiga.

2019-07-26
Katta39
Katta39
nyfödd bebis

Det skiljer sig ett år utan 10 dagar mellan mina två tjejer, våran tanke var att det ska skilja 1,5 år mellan barn, men tydligen blev jag gravid när min första dotter var 2 månader isch. Det är tufft nu, men min sambo är med mig nu under första tre månader, sedan kommer han jobba igen och våran första dotter börjar med förskolan (15tim/v). Än så länge har jag ingen aning hur ska jag klara de två dagar när jag ska vara hemma med båda tjejer, men är säkert att det kommer att lösa sig när det blir dags. Lycka till :-)

2019-07-29
SILA81
SILA81
Bebis på 9 månader

Jag är gravid i v 35 och min yngsta är 9 månader! :)

2019-07-28
Towegustavsson
Towegustavsson
Bebis på 6 månader

Väntar 3an i september, äldsta sonen är 4 och yngsta sonen kommer vara 1 år och 4 månader när lillasyster kommer. Känner en skräckblandad förtjusning inför detta 😂 men allt är planerat, killarna leker så otroligt bra ihop och jag räknar med en tuff första tid men känner att man har igen det sen!

2019-07-27
Yohonney
Yohonney

Jag har två par pseudotvillingar (när det skiljer under 18 månader)
När yngsta föddes hade jag 5 barn under 7 år, gick hur bra som helst! Är faktiskt fördelaktigt med täta om man frågar mig. De har alltid en kompis och hänger rätt bra på i samma utvecklingsfaser, iaf när de passerat 2-3år.
Grattis!

2019-07-27
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Blev gravid med dottern när sonen var precis 7 månader. Idag är det full rulle😊3e barnet är 6,5 månader och de äldsta 3 och 4. Lycka till☀️

2019-07-27
8kee6
8kee6

Grattis till graviditeten! Ja två barn så tätt blir tufft. Trodde själv ett tag jag blivit gravid när min pojke va runt 9 månader, kände mig inte jättesugen på en till så tätt😅 men hade jag varit så hade jag självklart behållit. Va bara kroppen som spelade mig ett spratt.
Bor också i Motala och min lilla busiga kille blir snart 10 månader och jag är 24
😊

2019-07-27
AmandaochErik
AmandaochErik
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...