App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

2 månaders biter vid amning

Jag har en tös på 2,5 mån som har börjat bita i bröstvårtan vid amning. Detta gör givetvis väldigt ont och jag vill absolut inte veta hur det känns när tänderna kommer! 😥 Men vad kan jag göra för att få henne att sluta? Vill gärna kunna amma henne utan att hon biter mig.

2019-07-25
MiaHansson
MiaHansson
Bebis på 10 månader

Hej, kul med amning och bebis men jobbig när de bits. Min dotter bet mig också fast med tänder, gör väldigt ont :( när min dotter bet mig brukade jag säga aj högt och tydligt och visa att det gjorde ont i samband med att hon inte fick bröstet mer. Gick ganska fort till att hon fattade att hon var tvungen att sluta för att ammas. Hoppas du hittar ett sätt som funkar för er! ☺️ Lycka till!

2019-07-25
corneliaat
corneliaat

Håll i näsan så hon släpper. Kanske märker hon efter några gånger att de inte lönt att bita. Eller lägg dit finger imellan. Hoppas de funkar. Min pojke bet mig bara när han va sjuk , förkyld, och nej du vill inte vara med om det. Men annars är han super snäll och biter aldrig som vissa gör konstant. Så hoppas din flicka inte biter konstant sen när hon för tänker :)

2019-07-25
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...