App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barnvagn

Hej! Jag väljer mellan en superviking och en edge emmaljunga. Hur upplever ni sittdelen med respektive vagn?

2019-07-23
laline_90
laline_90
Barn på 3 år och 9 månader

Jag har en superviking och älskar den! Tycker dock att det är lite bökigt att luta sitsen och det är svårt att göra det med en hand, ett litet minus. Men i övrigt en grym vagn!

2019-07-25
Lineah
Lineah
Gravid i vecka 27

Är typ lika stora ihopfällda eftersom chassit är likadant till båda. Om du tänker åka mycket bil och lyfta vagn in och ut är ingen av dom optimal 😅
Bygeln går inte heller att ta loss eller öppna på edgen men den sittdelen är ganska rymlig så vet inte om det spelar nån roll.

2019-07-24
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 2 månader

Ok tack :) är edgen klumpig ihopfälld? Har en Volvo.

2019-07-24
laline_90
laline_90
Barn på 3 år och 9 månader

Har bara testat vikingen men tycker sittdelen är värdelös om man har ett barn som inte vill ner i vagnen, betydligt lättare att sätta ner ett motstridigt barn i en med rak sits :)

2019-07-23
MånensMamma
MånensMamma

Har en av varje! Köpte en edge först för jag ville inte ha ergonomisk sittdel (ÄLSKAR liggdelen på edge) men tycker att suffletten är alldeles för kort så man måste mer eller mindre skaffa en solkeps eller ett parasoll till. Enkelt att fälla ryggstödet och så på men tror ändå att jag föredrar super vikingens sittdel. Min dotter bryr sig inte om vilken sorts sittdel hon åker i men vissa barn kan ju vara kinkiga med sånt. Super vikingen har en riktigt lång sufflett och är kanske lite bökigare att fälla lägen på. Gillar också att den känns lite högre än edgen.
Det är en riktig djungel, lycka till med ditt val!! 😄

2019-07-23
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...