App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barnvagnsdjungeln

Vi väntar vårt första barn och vet inte i vilken ände vi ska börja när det gäller barnvagnar. Vi är väldigt aktiva och röra oss ut i alla väder/marker då vi även har hund. Detta gör att vi letar efter en vagn som klarar av dessa förhållanden med stabila hjul och liknande. Cityvagnar med små hjul som far åt olika håll går helt bort, det passar inte vår livsstil. Så har du någon riktig ”adventure” barnvagn på lager som du kan rekommendera? Har själv varit inne en del på Emmaljunga då det känns som en stabil och klassisk vagn men fått för mig att den kan vara ganska låg då vi båda är relativt långa. 🧐

2019-07-22
Helenagnes
Helenagnes
Bebis på 2 månader

Bugaboo Buffalo har vi och är supernöjda. Du låser smidigt framhjulen om du vill. Har aldrig behövt de dock trots hög snö och liknande. Både jag och sambon är långa så deras teleskophandtag fungerar utmärkt. Den tar sig fram överallt och vinterunderlag är inga problem. Bugaboo Buffalo har blivit ersatt med Bugaboo Fox, den ända skillnaden vad jag förstår är att Fox är lite mindre.

2019-07-22
Olivia8804
Olivia8804

Rekommenderar också super viking! Var inne på en go big men tyckte att funktionen för att fälla ryggstödet på sittdelen var helt kass på den. Glöm inte att liggdelen bars används en kort stund så kika lite på sittdelarna också :)

2019-07-22
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 1 månader

Samma här😊 Emmaljunga superviking. Smidig att köra och bra med låsbara framhjul. Lätt att fälla ihop och få in i bilen. Adaptrar för att kunna fästa babyskyddet på chassit är super med så man slipper plocka upp en sovande bebis.
Besök en babybutik och provkör vagnar. Fundera på var ni kommer använda vagnen och vad den behöver klara av för att fungera smidigt i er vardag. Tänk på att vissa vagnar har lång leveranstid och att garantin börjar gälla så fort man hämtat ut vagnen.

2019-07-22
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33

Emmaljunga superviking är vi galet nöjda med. Tar sej fram i djup snö, på trottoarer, på stigar, you namn it. Svängande framhjul som funkar när de är ”finkörning” men går att låsa för ”off-road”. Outdoor modellen med lufthjul är verkligen kanon å bra dämpning.
Provkör hos återförsäljare av barnvagnar, där får du hjälp att hitta något som passar till er:)

2019-07-22
Millan4
Millan4

Emmaljunga Viking!!!!

2019-07-22
Jen_86
Jen_86
Bebis på 16 månader

Kliv in i en barnvagnsbutik och säg det du skrivit här, så kommer dom rekommendera er ett par vagnar att välja mellan. Jag väntar också min första och var helt lost. Gick in på babyproffse och beskrev att jag har en aktiv livsstil, bor ute på landet, har hund och är mycket ute och går. Fick förslag en Emmaljunga Supe Viking, men outdoor hjul och Britax Go Big2. Jag valde Britax och det som avgjorde var främst att det var riktigt bra stötdämpning på den vagnen. Emmaljunga var typ helt stum.. Så.. Bara in i butik o provköra lite :)
(En vän till mig har haft Britax go big i två år och är helnöjd.)

2019-07-22
Louloudi
Louloudi
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...