App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur började eran förlossning?

Hur satte era förlossningar igång? Några kännetecken på att det kan vara på gång? Är i v 38 (37+1) och har inte känt av så mycket förutom att det trycker/ilar neråt och haft lite som ihållande mensvärk. Vet att det är olika för alla men är nyfiken på hur det startat för andra :)

2019-07-20
Juliakarolina
Juliakarolina
Bebis på 10 månader

Hade inte känt någonting innan. Skulle sättas igång dagen innan bf, så kom in på Karolinska och skulle vänta på att få ett rum. Självklart var det fullt så vi fick sitta och vänta i över 9 timmar på att få ett rum... Och under tiden vi satt där började jag få lite små värkar. Men som knappt gjorde ont. Och när vi äntligen fick komma in så var jag öppen över 5 cm. Så då hade det börjat komma igång under tiden vi suttit där och väntat och jag hade ingen aning då jag knappt hade känt något 😂. Dom var väldigt förvånade över att vattnet inte hade gått under tiden vi suttit där. Så jag slapp att bli igångsatt och på bf kom våran son.

2019-07-21
Arleheim
Arleheim
Barn på 2 år och 2 månader

Bm kollade läget på en fredag, på söndag eftermiddag gick slemproppen och jag började få värkar på kvällen. Lillan kom tisdag morgon 😬

2019-07-21
EB00
EB00
Barn på 1 år och 11 månader

Med min första gick jag över 12 dagar och då på morgonen fick jag värkar, åkte in till förlossningen 20 på kvällen och kl 03 föddes min dotter. Med tvåan så hade jag planerat snitt 4 dagar innan bf pga. förlossningsskador. Men 9 dagar innan vaknade jag av att vattnet gick och jag fick starka värkar direkt. Väl inne på förlossning så fick jag sprutor för att stanna upp värkarbetet och sedan tog det bara 3 timmar så snittades jag och min son kom.

2019-07-21
Lilsof
Lilsof

Jag trodde jag kissade lite och inte kunde hålla tätt men det var visst mitt vatten som började sippra. Ringde till förlossningen efter ett par timmar och de trodde bara det var en flytning men sa att jag kunde komma in om jag ville så kunde de undersöka mig. Väl i bilen började värkarna ordentligt och väl framme på BB sa det plask! 2 sköterskor fick skura golv och 20 timmar senare föddes vår dotter :)
Hon föddes i V37+5

2019-07-21
JosanGosan
JosanGosan
Bebis på 14 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-07-21
JosanGosan
JosanGosan
Bebis på 14 månader

1: vaknade med täta värkar och blödning. Från första känning till bebis var ute tog det ca 10 tim.
2: vaknade mitt i natten av att vattnet gick. Därefter kom värkarna igång. Från att vattnet gick tills bebis var ute tog det ca 6 tim.
3: är på bf+1, väntar och längtar.

2019-07-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 11 månader

Jag kände och märkte ingenting förens mina värkar kom konstant och åkte in och födde dagen efter :) mitt vatten gick dock aldrig, dem spräckte bubblan

2019-07-20
Leab
Leab
Barn på 2 år och 2 månader

Med min 1a gick vattnet hemma på toa mitt i natten, var ute efter 9 tim men kom ändå 1 vecka försenad. Var kvar 4 dygn.
Med min 2a började med att mitt vatten gick på toaletten tidigt på morgonen, 3 veckor för tidigt så jag fick komma in på en fredag och blev kvar pga att dom ville hålla koll då jag inte ens var öppen nåt, blev igångsatt med dropp på en måndag och fick sen åka hem på en torsdag. Det var en långvarig förlossning för att vara nr 2.
Väntar nu min 3e som ska komma i Mars och hoppas verkligen att det ska gå smidigare och mer smärtfritt.

2019-07-20
Katta39
Katta39
Bebis på 4 månader

Jag kände eller märkte ingenting förrän mitt vatten gick. Så var det min förlossning började.

2019-07-20
Lollo86
Lollo86
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...