App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gåstol

Hej! Har en son på 6 månader som älskar sin gåstol, då det inte alls är roligt att ligga still på golvet. Hur länge per dag är lämpligt?

2019-07-20
FamiljenFriberg
FamiljenFriberg
Bebis på 15 månader

Att de skulle försena tror jag är väldigt individuellt. Vår satt bra mkt i sin gå stol då de va de roligaste som fanns. Älskade att leka och springa runt. Och då han va 10 månader började han gå. Tror man ska gå lite på magkänslan och se vad sitt barn tycker om och inte. Men självklart ska man inte ha barnet hela dagarna där.

2019-07-21
Mars2017
Mars2017

Det står ju ”20 minuter per dag” som jag läst men jag tyckte det underlättade för mig för min pojke älskade den med. Och när jag laga mat städa eller gjorde annat så lät jag han sitta i den. Det står också att det kan ”försena” med att när dem ska börja gå. Med ca 1-2 månader. Då jag tyckte det va lämpligt för mig struntade jag i vad det stog. Jag tog bort han från den när han va 11 månader pågrund av att jag åkte utomlands, så när jag kom tillbaka efter 4 veckor tänkte jag. Att jag klarade mig i en månad utan den och han med. Så nu får han va utan den. När han va 13.5 månad så började han då gå.

2019-07-20
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...