App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Resa med 11 månaders

Vi ska åka till Mallorca i augusti vår tjej kommer vara 11,5 månad då. Har ni några tips om vad vi behöver tänka på eller ha med oss?? Hon har fått mässlingsvaccinet

2019-07-19
Lina089
Lina089
Barn på 1 år och 6 månader

Man får ta med sig typ hur mycket barnmat som helst i handbagaget, de omfattas inte av de "nya" vätskereglerna. Kan vara värt att packa barnmaten där (om man kör burkmat vill säga, tveksam på om de släpper igenom egenlagat hur som helst). Det är ju väldigt jobbigt om burkarna mot förmodan skulle gå sönder eller om ens incheckade bagage skulle försvinna iväg nånstans.

"Du får ta med barnmat (till exempel välling och barnmatsburkar) och dietmat som du behöver under flygresan och under hela din bortavaro."
https://transportstyrelsen.se/sv/Luftfart/Flygresenar/Bagage/Vatskor-i-handbagaget/

Annars är mitt tips till flyget tysta leksaker, böcker, mycket vatten och snacks. Vår dotter fick tugga på snacks/dricka/suga på napp vid lyft och landning. Hon sov även igenom två av flygen vilket var tacksamt! Det är en prövning att underhålla ett barn på en sån liten yta så se till att ha snacks och vatten till er själva också!

2019-07-19
Toxxiqo
Toxxiqo
Gravid i vecka 26

Denna lista kommer vi utgå ifrån, flyger i augusti med nybliven ettåring :)

https://rullavagn.nu/blogg/resa-med-bebis-ultimata-guiden-och-packlistan/

2019-07-19
Vattenspannen
Vattenspannen
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...