App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blöjor som inte läcker!

Min son på 2 veckor vaknar nästan alltid och är helt blöt på ryggen. Händer oftast när han sover på ryggen men även på sidan och jag fattar inte varför. Är jättenoga med att vika ner vapnet när jag byter och se till att ”volangerna” är på utsidan. Har testat både Pampers och libero no 1. No 2 känns alldeles för stor och pösig för honom. Gör jag nåt fel eller finns det några blöjor som håller extra tätt för storkissare?

2019-07-18
Emmus
Emmus
Bebis på 9 månader

Haha vi hade samma problem i 2 månader. Testade så många olika märken men ingenting hjälpte. Tror bajsef var för rinnigt så det spelade ingen roll vad vi gjorde. Kan ju vara så att ditt inte håller på så i 2 månader. Men om det fortsätter så, så får man bara tvätta kläderna oftare 🤷🏻‍♀️

2019-07-19
JaAj
JaAj
Bebis på 16 månader

Har du spänt ordentligt i midjan? Vi hade problem i början med att dotterns pappa spände för löst när han bytte och då läckte det, behövde spänna så att flärparna satt omlott nån centimeter eller två, precis så man bara fick in två fingrar emellan mage och blöja :)

2019-07-19
MånensMamma
MånensMamma

Vi tycker att Liberos "Touch" fungerar bäst. I början så använde vi plastad frotté under lakanet eftersom att det hände olyckor oavsett hur bra blöjor du använder när dem är så pass små. Vi använder det fortfarande om olyckan skulle vara framme. Det slutade läcka runt 1 månad eller när han hade lagt på sig lite hull.

Lite läkage ska du inte oroa dig över, det händer nästan alla. Se till att hålla tort så gott du kan.

2019-07-18
EkologiskFörälder
EkologiskFörälder
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...