App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Orolig första barns mamma

Hej. När jag gjorde ultraljud i vecka 20 Så sa dom att min moderkakan satt för långt ner. Dom sa att jag ska på en till kontroll vecka 31 för att se om den har flyttat upp sig. Har den inte gjort det kommer det bli ett inplanerat kejsarsnitt. Jag va inte orolig i början men de känns lite konstigt längst ner i magen. Ska man ringa? Har ju känt sparkar och inte haft några blödningar eller nått sånt. Bara en konstig känsla i magen.. är det nån som varit med om detta innan ?

2019-07-16
Bäbisno1
Bäbisno1
Bebis på 4 månader

Vad bra att du fick kollat upp det👍🏼😊

2019-07-16
L_E_V_A79
L_E_V_A79
Bebis på 8 månader

Ja jag ringde och jag hade fått en inflammation så nu får jag äta antibiotika men annars såg allt jätte fint ut och bäbisen mådde bra 😊

2019-07-16
Bäbisno1
Bäbisno1
Bebis på 4 månader

Ja jag ringde och fick åka upp och kolla men allt såg bra ut dom misstänkte en inflation för att jag fick värre värkar. Så får äta antbiotka men bäbisen mådde bra oh allt annat såg jätte fint ut

Tack så mycket nu är man mindre orolig iaf 😊

2019-07-16
Bäbisno1
Bäbisno1
Bebis på 4 månader

Hej. Så hade jag också det nu när jag väntar tredje, att moderkakan låg långt ner vid ul i v19 men i de flesta fall sa de att den förflyttar/växer uppåt som den ska efterhand och så blev det iaf för mig. I v 32 såg allt bra ut. Jag var först inte heller orolig men ju mer jag tänkte på det och kände efter tyckte jag det kändes konstigt, tror det var mest inbillning i mitt fall😁 ville verkligen inte bli planerat snittad. Men känner du dig orolig är det bättre att ringa en gång för mycket än en gång för lite.
Hoppas det går bra för dig😊

2019-07-16
L_E_V_A79
L_E_V_A79
Bebis på 8 månader

Personligt tycker jag att allt som känns konstigt och oroligt, kan man ge En signal och fråga. Aldrig är det för mycket att ringa om man känner sig orolig.

2019-07-16
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...