App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Osäker på missfall

Jag tog mitt första graviditetstest den 27 Juni som visade positivt. Tog sedan 5 tester till för att vara säker och tog dom på olika datum. Bokade tid hos barnmorskan för att prata den 9 Juli och dagen innan det besöket började jag blöda, inte mycket, inte som när jag har mens, när jag har mens blöder jag betydligt mycket mer. Pratade med barnmorskan och jag sa att jag blödigt, det är brunt och mest gäggigt, som en brun flytning. Har läst att man KAN blöda första tiden för att kroppen inte är "van" att den är gravid. Hon sa inget mer om det. Sedan dess har jag blödigt av och till fram tills idag 15 Juli. Idag kom en driva med blod och en klump. Har pratat med både gynakuten och barnmorska som säger åt mig att ha "is i magen", vilket jag haft nu, Den 13 Augusti ska jag på KUB. men är orolig att det inte finns någon där inne, har inga direkt gravid symtom, har känt lite lätt illamående som kommit i vågor, haft humörsvängningar osv. Jag är i vecka 6 + 1 den här veckan. Behöver råd från gång annan, bör jag kontakta barnmorska igen, har jag missfall? Barnmorskan har vid tre tillfällen bett mig ha is i magen och vänta... men jag är för orolig. Under denna blödning har jag inte haft feber eller varit dålig på något sätt, har mått bra. Förutom lite våger av illamående på morgonen framför allt, men också eftermiddag. hjälp, tankar någon?

2019-07-15
MariLind
MariLind
Gravid i vecka 33

Med mina två första barn blödde jag, dock mycket mindre och ljusare rött, under tiden jag skulle haft mens fram till v.18 och v.15. Var mycket orolig, men BM sa att vissa får nidblödningar.
Fick två friska barn ändå. Med de andra blödde jag inget.
Dock fick jag inga klumpar, utan tunt rosa blod.
Skönt att du fick en tid tidigare. Håller tummarna för dig.

2019-07-17
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Jaa jag blev kallad på ett KUB nästa vecka på lasarettet här där jag bor. Så det känns helt okej. Är fortfarande nervös över och förbereder mig på att det inte finns något foster.

2019-07-16
MariLind
MariLind
Gravid i vecka 33

Hej!
I dom flesta städer kan man själv betala för ett UL. Om du känner dig orolig kan det kanske vara värt att göra ett för att få svart på vitt om det är ett foster där eller inte?
Håller tummarna för att det går bra

2019-07-16
IdaHoo85
IdaHoo85
Bebis på 10 månader

Omöjligt att säga. En blödning KAN vara ofarlig. Klumpar känns ju lite lurigt... Tyvärr kan man ju inte veta förrän man gjort ett ul, men du bör nog ställa in dig på tråkiga nyheter tyvärr. Förra sommaren var jag gravid men hade i princip nästan inga symptom och i v 11 började jag småblöda till och från, dock inga klumpar, och ett vul 1 vecka senare konstaterade MA, graviditeten hade avstannat i ca v 5. Jättetrist när sånt händer, men det händer och jag blev snabbt gravid igen och är nu i v 40. Önskar dig stort lycka till!

2019-07-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...