App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Oroande bonusmamma till 2

Hej. Det är såhär att jag träffade min man för 3 år sedan drygt. Vi är gifta idag och han har 2 flickor sedan tidigare på 11 och 7 år. Nu väntar vi vårat gemensamma barn och dom verkar inte acceptera detta. Dom tror att deras pappa ska strunta i dom, säger att dom inte vill ha ett syskon för det är inget syskon för dom inte har samma mamma, vill vara mera hos sin mamma nu och säger massa olika saker hela tiden. Ena dagen passar inget för dom och andra dagen vill dom köpa bebiskläder. Detta tär på mig otroligt då jag tänker varje dag på att försöka behaga speciellt den stora tjejen för vill ej att hon ska känna så. Är i 5:e månaden och har knappt njutit av min graviditet då jag bara tänker på barnen och inte mig själv. Är rädd att saker ska bli annorlunda att dom inte vill bo hos oss alls och försöker hela tiden vara positiv. Deras mamma är inget jätte fan av mig och berättar allt oavsett om det är "vuxen" grejer till sin stora dotter så när hon kommer till oss är hon helt annorlunda än var hon var när hon gick. Har ni tips på hur jag kan bete mig? Vill kunna njuta av denna tid men vågar inte säga och göra saker framför dom för att är rädd att dom ska hata mig. Tacksam för svar.

2019-07-10
Teel92
Teel92
Bebis på 6 månader

Ok. Har sagt det flera gånger till dom men dom svarar bara nej det spelar ingen roll vad ni säger för de kommer bli så. Men vet att jag måste bevisa sen att det kommer inte bli så då min man är väldigt mån om att ge dom uppmärksamhet och vi kommer att ha dom varannan vecka. Tack för tips.

2019-07-10
Teel92
Teel92
Bebis på 6 månader

Av egen erfarenhet till två bonus barn och ett gemensamt, så tror jag på att va dig själv. Överdriv inte med saker och hitta på olika aktiviteter bara för att de ska tycka om dig. Utan va dig själv och förklara för barnen att både du och pappan kommer fortsätta tycka om barnen trots en liten bebis. Och bevisa de oxå då bebisen väl kommit. Och se till att ha egen tid oxå med barnen så de inte bara blir fokus på bebis hela tiden.

2019-07-10
Mars2017
Mars2017
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...