App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bebis svårt att somna

Hej , vår 3 månaders kille har den senaste tiden börjar krångla nåt extremt vid läggning. Dag som natt. De tar cirka 2 timmar ibland att få han till sängs och då har han hunnit bli väldigt övertrött även om vi började försöka få han att somna vid första tecknet. Vi har testat allt och det enda som funkar är att ha han på oss och gå runt hur länge som helst men helst ska det såklart vara jag mamma som ska göra det. Detta är snart inte längre hållbart för oss. Nån med liknade situation som har nåt bra tips eller nån som varit i liknande situationen? Han tar inte napp heller.

2019-07-09
Johannap18
Johannap18
Bebis på 11 månader

Ni får nog ta det lite som det kommer. Min son blev likadan runt tre månader. Somnar han inte inom en kvart-tjugo minuter, så är det ingen idé att fortsätta nattningen, bara ta upp han och försöka efter en stund igen. När han blev runt 6 månader har det blivit mycket bättre med sovrutiner, så ni får helt enkelt stå ut lite till, det kommer bli bättre!

2019-07-10
xMariax
xMariax
Gravid i vecka 23

Min 3,5-månaders vägrar sova när vi vill, haha. Hon kommer till ro ca kl 23 och då är det när jag ammar i sängen och lägger ner henne bredvid mig. Innan dess somnar hon korta stunder i knät i soffan men vaknar och är superpigg om man försöker lägga henne i spjälsängen. Hon vaknar ofta på natten o vill äta, och sover gärna till 10 på förmiddagen. Jag hoppas det snart går att få in lite bättre sovrutiner här!

Mitt svar är kanske inte så mkt hjälp till dig, men om jag fattat rätt kan man inte kräva så mkt rutiner när de är så här små...

2019-07-09
Lojjsan_
Lojjsan_
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...