App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Rädslan äter upp mig :'(

Jag är idag 17+3 känner mig inte ett dugg gravid och har rul om en vecka. Senaste jag såg bebis va i vecka 13+5 och då såg allt jätte bra ut enligt special mödravården. Men nu har jag en gnagande oro att bebis dött. Jag har känt något som känt som bebis långt ner men detta är mitt första barn så jag funderar på om de e bebis eller tarmar. Sambon kände något som kändes utanför magen i helgen men kan de va tarmarna med? Jagvfår panik av att han säger att allt kommer se bra ut och att barnet kommer leva. Varför kan jag inte tro på detta? Varför är jag så rädd. Jag vill inte förlora detta barn. Nån som känner samma?

2019-07-09
Hon91a
Hon91a
Bebis på 4 månader

Hej
Jag är gravid i v 18. Känner ingenting förutom lite svullen mage. Rul på onsdag. Förstår precis din oro.

2019-07-14
Emmiloo
Emmiloo
Bebis på 3 månader

Jag känner samma, är i v 19 nu o har RUL på mån. Har inte heller varit på något sedan KUB. Så förutom det då man fick se att det fanns en bebis känner jag inga symtom, har knappt gjort det genom hela graviditeten.

2019-07-10
Zandra 1989
Zandra 1989
Bebis på 3 månader

Tror att alla som varit eller är gravida känner en viss oro och rädsla. Det är ju det finaste man har i magen. Om ni båda har sett och känt utanpå och i magen så kan det mycket väl vara bebisen. Jag är gravid med tredje barnet och första kände jag i v 16 och andra i v 14. Tredje kände jag "konstigt nog" inte förrän v 18... Lycka till på rul, jag tror att det kommer gå kanon!

2019-07-09
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Jag kände exakt det samma när jag var mellan KUB och RUL, var ett helvete, förstår precis hur du känner. Jag försökte hålla mig sysselsatt så att jag inte skulle tänka på det så mycket och försökte intala mig själv att allt var bra, men jag vet att det är lättare sagt än gjort. När vi väl var på RUL så lugnade sig oron, för allt såg ju bra ut. Nu är jag i vecka 37 och längtar som tusan! Oron har kommit och gått under graviditeten, och det är nog inte alls ovanligt. Var rädd om dig och försök att inte tänka på det, håll ut

2019-07-09
CarolineP
CarolineP
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...