App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Amma mer än 1 år.

Hej alla fina mammor där ute. Finns det någon mer än jag här som ammar barnen mer än förväntad. Min pojke är 14 månader ammar honom fortfarande. Är ganska nöjd med det. Är det någon som vill dela med sig känslor angående det och varför ni fortfarande ammar ”stora bebisarna” . Nu efter ett så bra tag kan jag inte se en dag utan amning.

2019-07-08
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Jag har mitt tredje barn som är 18 månader, ammar henne fortfarvar ande mest på kvällen men aven dagtid för att hon gillar det och även jag. Nu har hon börjat bita ibland så vi får se hur länge till det blir. Hennes storasyster ammade tills hon var 2 år, då bestämde jag att hon skulle sluta eftersom jag ville ha brösten ifred några månader innan nästa bebis kom.

Min äldste ammade jag bara 9 månader eftersom jag fick en infektion i foten och åt medicin som inte gick ihop med ammning.

2019-07-09
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Hej! Jag ammar min 2-åring fortfarande och gör det för att han älskar det. Vissa stunder är det jobbigt men för det mesta är det bara mysigt. Tidigare ammade jag fritt men sen jag blev gravid så har jag börjat begränsa lite eftersom det gör ont ibland. Jag ser amningen som mitt fantastiska föräldrahack, vad som än händer eller vilka konflikter vi än går igenom så löser lite amning allt.

2019-07-09
emc85
emc85
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...