App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Slutar inte att gå ner i vikt

Födde andra barnet för någon månad sedan. Helammar. Gick upp ca 15 kg denna graviditet. Och jag snart nere på min startvikt. Vissa kanske inte tycker att detta är ett problem men det tycker jag. Jag trivdes med fler kilon på kroppen. Alltid varit lång och smal utan särskilt mycket kurvor. Har inte gjort något mer än att amma och springa efter storasyster ändå rasar jag i vikt. Äter normalt och försöker äta extra mellanmål och så nu när jag ammar. Finns det någon där ute som känner igen sig? Som har något tips? Har kollat sköldkörteln när jag var gravid och jag har ingen obalans där.

2019-07-06
Okonkret
Okonkret
Bebis på 10 månader

Med mitt första barn rasade jag för mycket i vikt när jag ammade. Vägde som minst 46 kg till mina 160 cm (trivselvikt för mig är ca 51 kg) och jag såg riktigt benig ut i ansiktet och runt nyckelben/urringning. Detta berodde dock på att min dotter ville snutta på mig HELA tiden vilket gjorde att jag inte hann äta, vilket väl gjorde att mjölken blev som vatten och då ville hon äta oftare osv osv. Jag skärpte då till mig och såg till att ha enkla matlådor etc hemma att äta på dagarna. I ditt fall så äter du säkert bra, men uppenbarligen behöver du äta ännu mer. Är det svårt att hinna med fler måltider kanske du kan dricka lite kalorier emellan (mjölk, juice, drickyoghurt)? Lycka till, jag vet hur det känns att nästan försvinna. :p

2019-07-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Det sägs att när man ammar så går man i vikt.. att när man slutar amma börjar man gå upp normalt.. vet inte hur mycket det stämmer.

2019-07-06
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...