App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blödning efter förlossning

Jag födde en dotter för 2 veckor sen, vaginalt. Har haft blödning som avtagit och nästan slutat blöda, men idag kom det jätte mycket rött o "färskt" blod med lite klumpar i. Jag har tänkt att äntligen är det påväg bort men nu blev jag lite orolig.. Är detta normalt?

2019-07-05
Eraal
Eraal
Bebis på 8 månader

Hej! Exakt samma sal hände mig. Ringde till förlossningen som menade att jag behövde åka in för undersökning. Jag behövde hjälp med medicin för att livmodern skulle dra ihop sig. Kan finnas ”rester” kvar som inte ska vara där. Sök vård så hjälper dom dig :)

2019-07-07
Linfra90
Linfra90
Bebis på 12 månader

Jag blödde länge tyckte jag iallafall kändes som om det aldrig skulle ta slut och olika mängd med en del klumpar med från dag till dag. Trodde också många gånger att nu är det äntligen slut och sen nästa dag forsa det igen. Mitt slutade ca 2,5 mån efter födseln.

2019-07-06
Emaliie
Emaliie
Barn på 1 år och 7 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-07-06
Emaliie
Emaliie
Barn på 1 år och 7 månader

Jag födde för 11 dagar sedan och mitt avslag kommer och går lite som det själv behagar 😂 ena dagen har jag ingenting och nästa dag blöder jag som en gris. Så har det gjort vid alla tre av mina födslar, lika jobbigt var gång och längtsr tills det är över!

2019-07-06
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader

Min erfarenhet är att avslaget kan komma och gå lite beroende på vad man har gjort under dagen. Sitter man mest still brukar det kanske komma mindre än om man har varit ute på långpromenad, lyft saker etc.

2019-07-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...