App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Förstoppning messmör

Min lilla dotter har blivit förstoppad. Var på akuten härom kvällen efter sex timmars skrikande och oförmåga att bajsa, där fick hon klyx/lavemang och hon bajsade därefter. Läkaren sa på akuten att vi kunde ge messmör i ersättning vilket jag nu har gjort i ett dygn. Imorse bajsade hon efter en del krystande, men det som kom ut var inte jätte löst. Min fråga är hur långt tid tar det innan messmör har ordentlig verkan? Dom sa även på akuten att jag kunde ge Katriplommonpure, men kan jag ge det samtidigt som messmör eller blir det för mycket? Tacksam för svar från er med tidigare erfarenheter av messmör och förstoppning hos bebisar

2019-07-05
Mammatillmilica
Mammatillmilica
Barn på 2 år och 5 månader

Jag läste bara hennes inlägg och antog att hon hade en äldre flicka än 2 månader då dom på akuten hade rekomenderat Katrinplom pure. Om din flicka är 2 MÅNADER OCH DEM PÅ AKUTEN REKOMMENDERADE dig att ge pure till en 2 månaders bebis så är dem fan inte kloka. ???? Nej då ska du varken ge vatten som jag skrev å inget annat att äta

2019-07-06
Leab
Leab
Barn på 3 år och 5 månader

Vi har fått lactolos utskrivet av BVC sedan våran kille var nyfödd. Fråga BVC efter ett recept och dosering. Hoppas det ordnar sig!

2019-07-05
Sahlis
Sahlis
Barn på 2 år och 6 månader

Skulle inte ge varken messmör, olja, vatten, katrinplommon you name it till en 2mån. Kontakta antingen bvc sköterska eller be hen remittera dig till en barnläk som kan ge professionellt stöd. Det gjorde vi och är väldigt tacksam för det.

2019-07-05
EB00
EB00
Barn på 3 år och 2 månader

Hur gammal är bebisen? Det står bebis två månader, är det den det gäller? I så fall skulle jag vara väldigt försiktig med både messmör och katrinplommonpure och absolut inte en massa vatten! När ett av mina barn var bebis hade vi mycket problem med förstoppning och gav i samråd med Bvc laktulos vilket hjälpte. Ta kontakt med din Bvc sköterska och rådfråga innan du gör nåt mer. Lycka till!

2019-07-05
Leiijha
Leiijha
Barn på 2 år och 4 månader

Inte hänt hos min pojke men jag vet att att dricka mycket vatten brukar hjälpa barnen att bajsa lättare

2019-07-05
Leab
Leab
Barn på 3 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...