App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missfall eller ej?

Hej. Vi plussade i lördags morse, 3 h efter så känns de som jag kissat på mig. Då är de alltså blod som gått igenom både trosor o cykelbyxor, så antar missfall. Blödde inget mer än de egentligen.. Skulle vart i v 5 4+3 om Man kolla på app. Men jag fattar inte vad man gör nu :( läst som en tok. Ska man ringa mvc, gyn? Eller ta nytt test eller bara låta de va? 🌟 Mår fortfarande fruktansvärt illa. Någon som vart med om samma?

2019-07-02
Moahell
Moahell
Bebis på 1 månader

Nä blöde bara de i lördags sen inget mer sen dess. Får väl vänta o se då :(

2019-07-02
Moahell
Moahell
Bebis på 1 månader

Det är tyvärr bara att vänta och se vad som händer. Ibland kommer en blödning utan att det betyder missfall, ibland är det missfall. Rådet du kommer få från vården är att vänta och ta ett nytt test om en månad. Att du fortfarande har symtom är i varje fall positivt. Är för tidigt att göra vul, man ser ändå inget. Men har du någon privat mottagning som gör tidiga ultraljud där du bor så kan du ju ringa dit och boka tid om ett par veckor.

2019-07-02
emc85
emc85

Iochmed att det är så pass tidigt så kan inte mvc göra så mycket. Har du blödit som en mens sen efter också? Du kan ju ta ett gravidtest nu efter men annars säger nog vården att du får ta ett nytt test om ca en månad.
Lycka till!

2019-07-02
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...