App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sugen på skräpmat och mår illa

Hallå! Jag är i v 7(6+2) idag och i fredags kom illamåendet som en käftsmäll. Under helgen är jag konstant illamående inte så jag spyr men ligger i halsen. Jag har alltid älskat stekta champinjoner men de hatar jag nu. Fick ett sug av spaghetti med vara ketchup och de har gått innan men inte nu. Igår åt vi deden vanliga Quorn sallad men fy de va så äckligt.... vill aldrig äta sallad.... känner ni igen er!? Donken och pizza är så gott och jag blir mätt utan att må illa men så fort jag äter lite spaghetti eller något annat blir jag illamående av de och äter mig inte mätt . Jobbigt att va hungrig för jag äter ju mig inte mätt på lite nudlar! 🤢😣 Någon mer än jag!???

2019-06-30
Charre90
Charre90
Bebis på 1 månader

Ät det du är sugen på och tvinga inte i dig sådant du mår illa av. Är det skräpmat, lev på det ett tag. Jag levde på vitt bröd med smör, makaroner med smör och QP-burgare med choklad milkshake när illamåendet var som värst. Allt nyttigt och med mycket protein var 🤢 Gjorde pannkakor och scones med ägg för att få i mig lite proteiner.

2019-07-26
emc85
emc85

Jag var illamående från v7-nu (v16) och kräktes väldigt mycket när jag åt. Kände precis som dig att det enda jag blev riktigt mätt på och inte kräktes upp var donken och annan skräpmat. Nu i v 16 har illamåendet börjat försvinna. Kan också äta lite annan mat nu utan att kräkas. :)

2019-07-26
Tanja1995
Tanja1995
Bebis på 2 månader

Mådde illa v.7-12 och levde i stort sett på snabbnudlar. Tror de var saltet som lugna magen😊

2019-07-25
Tessi93
Tessi93

Jag mådde illa halva graviditeten fick knappt i mig något men det som funkade var knäckebröd o pommes ibland. Men det mesta åkte upp direkt. Mitt tipps är att prova sig fram 😊 lycka till 😊

2019-06-30
Hope18
Hope18
Bebis på 16 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...