App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Orolig mamma

Hej, som rubriken lyder är jag förstångsförälder till en pojke på 5 veckor. Det är såklart mycket som oroat mig hittills men igår åkte jag för första gången båt med honom (kort tur), han satt i bärsele på mig och det blåste ordentligt vilket resulterade i ett himla skumpande i och med vågorna. I efterhand har jag blivit så himla orolig för att jag gett honom några men eller att hans lilla huvud kan ha tagit skada.. Alla jag talat med säger att jag inte behöver oroa mig men ändå.. Han mår jättebra i övrigt och sov hela turen. Någon som kanske kan lugna mig?

2019-06-28
BFmaj2019
BFmaj2019
Bebis på 10 månader

Åkte själv båt här om dagen med min baby på 6 v men hade flytväst. Rekommenderar dig verkligen att ha flytväst på dit barn. Och det är nog ingen fara att babyn blev skadad, som de skrivit att du hade nog märkt det redan om någon varit fel.

2019-07-20
Jejj
Jejj

Ingen fara. Vi har åkt båt med vår från och med ungefär samma ålder. De du däremot ska tänka på är att ha flytväst på till den lilla bebisen. Men de kanske du har ändå trots bärselen...

2019-06-28
Mars2017
Mars2017

Jag håller med de du redan pratat med, det är ingen fara alls! Så länge inte huvudet studsar våldsamt fram och tillbaka så händer ingenting. Tänk de som tex rider eller sysslar med extremsporter i v 40, de bebisarna skumpar också runt. 😆 Du hade märkt vid det här laget om din son tagit skada av båtfärden.

2019-06-28
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...