App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Så j*vla ont!!!

Hej Jag får så fruktansvärt ont i höfterna när jag står, sitter eller ligger ner för länge. Det är absolut värst på kvällarna när jag ska sova. Jag gråter av smärtan. Tar en vetekudde och värmer, men det hjälper bara en stund. Vilket leder till att jag sover väldigt dåligt om nätterna. Och jag kan knappt hålla ögonen öppna efter halva arbetspasset.... På jobbet är det nästan lika dant förutom att där gråter jag inte. Jag jobbar på en tung träindustri och jag kan inte bara gå iväg hur som helst för att vila eller sova.. Jag har precis gått in i vecka 7! Hur gör ni på jobbet? Vad kan man kräva av jobbet? Kan jag ens kräva något? Eller ska jag bara hålla ut?

2019-06-26
Cialii
Cialii

Jag fick foglossning tidigt i min första graviditet. Var halvtidssjukskriven från v 15 ungefär och då hade jag plågat mig länge (jobbar dock som sjuksköterska på en mottagning, så har inte så fysiskt tungt arbete). Kontakta sjukgymnast (de ställer diagnosen foglossning som sen läkaren sjukskriver för) och läkare så du får hjälp. Glidlakan i sängen gjorde nätterna bättre för mig, sedan gå långsamt med små steg och inte bära tungt.

2019-06-27
emc85
emc85

Vet inte alls om det är det du har, men jag hade väldigt ont av foglossning under min graviditet. Då gjorde det fruktansvärt ont i höfterna, framför allt på nätterna. En kraftigt brännande smärta. Det som hjälpte mig bäst var att stötta upp med kuddar mellan benen vid sängläge, samt en tens. En tens kan du ha på dig även på jobbet.
Men jag instämmer med MamsanMaria, kontakta läkare. Kanske är det läge för sjukskrivning.

2019-06-27
Alvida
Alvida

Fast har man så ont att man gråter så känns det inte hållbart att jobba, eller? Sen är det inte säkert att du kommer ha så här ont hela graviditeten, symptom kommer och går.

2019-06-27
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Är det inte tidigt i graviditeten för det..? 😞 Känner att jag verkligen inte kan gå hem redan till bf i februari 😬🙄

2019-06-27
Cialii
Cialii

Sjukskrivning?

2019-06-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...