App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Separera med bebis

Hej. Har en 6 månaders med min sambo. Vi bråkar konstant och sättet vi bråkar på har sedan länge passerat gränsen för vad som är ok.. Vår relation är så otroligt infekterad och jag känner att jag inte orkar mer. Drömmer om att få bo själv med dottern i lugn och ro men just nu stannar jag bara för att jag inte kan tänka mig att inte få se henne varje dag. Han ska vara föräldraledig i tre månader fram till årsskiftet och sen ska hon börja på förskola. Någon som har erfarenhet av att separera med bebis och haft en positiv upplevelse? Att det gått bra?

2019-06-23
DaisyIsabel
DaisyIsabel
Bebis på 15 månader

Pratar gärna med någon som är i samma sits. 💕 Det blir ju verkligen inte som man hade tänkt sig och det är svårt att veta hur man ska göra framåt också. Men bra tips att kolla med BVC! Ska faktiskt göra det och kolla med familjerätten också.

2019-07-03
DaisyIsabel
DaisyIsabel

Har inga tips att ge men är i typ samma situation så pratar gärna om Du känner att du skulle vilja. Vi har en 3,5 åring samt 2 månaders... blev ju inte riktigt som jag hade tänkt men en måste ju kämpa vidare och inte fortsätta vara i något destruktivt. Vi förtjänar bättre och framförallt så förtjänar våra barn glada föräldrar💕

Ang boende så finns det ju många olika sätt att dela och när de är så små som våra så rekommenderas inte växelvis alls egentligen och isåfall kortare intervall. Hör med din BVC jag har fått en del stöd och idéer därifrån :)

2019-06-25
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader

Alltså att min dotter är för liten för växelvis boende. Kanske behöver förtydliga det.

2019-06-24
DaisyIsabel
DaisyIsabel

Tack för svar. Det känns ju hoppfullt att höra att det blivit bra för er efter separationen. Hur la ni upp det med boende och sånt? Känns som att hon är för liten för växelvis boende varannan vecka?

2019-06-24
DaisyIsabel
DaisyIsabel

Min dotter var iof 1,5 när vi separerade. De är för små för att förstå vad som händer. men samtidigt så mår barnen inte bra om inte föräldrarna mår bra. Ni är bättre föräldrar om ni är lyckliga. Idag är min dotter 4 och jag är glad för att jag valde att lämna. Saknar henne fortfarande när hon är hos sin pappa men det tar jag igen när hon kommer hem då hon brukar vara extra mammig då 😊

2019-06-24
sofiejonsson
sofiejonsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...