App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Amma barn 3

Jag har helammat mina 2 första barn i ca 6 månader och därefter delammat, har fungerat mycket bra. Jag har aldrig ens köpt ett paket ersättning och vet inte ens vad jag skulle börja leta efter om jag var tvungen. Nu till frågan: väntar 3e barnet om några veckor och vill såklart amma även detta barn. Jag undrar om det är någon som har haft bra amningserfarenhet med flera barn men sen inte lyckats amma? Eller är det så att om kroppen kan så kan den? :) Mest bara nyfiken.

2019-06-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Ammade 1:an i 9 månader, fick sluta för jag tog en medicin som inte fungerade med ammning. 2:an ammade jag i nästan 24 månader och trean ammar fortfarande vid 18 månader, och hon får fortsätta så länge det känns bra.

Mellan 2 och 3 så blev det bara uppehåll på ca 6 månader och sen fungerade bara ett bröst men det har hon varit nöjd med.

Med första barnet så fick jag ha ammningsnapp mest hela tiden. Barn nr 2 hade det några månader och trean böhövde det inte alls.

2019-06-23
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Ammade 1an 11 mån, 2an 3 år och 3an 22 mån. Funkar om man vill. Har aldrig ens funderat på att det inte skulle funka😊

2019-06-23
mammaeh
mammaeh

ammade första barnet i 8 månader. sedan kom andra barnet som ammades i 6 veckor. det var såhär att hon sov otroligt mycket och länge utan uppvak. somnade 17 och vaknade 06 nästa dag,ammade och somnade om till 09. Mjölken sinade och det gick inte att pumpa. Vi ville inte väcka henne heller då vi knappt sovit med första barnet (första barnet sov sin första HELA natt månaden innan han fyllde 4 år) Så vi började ge ersättning och det gick jättebra😊Hon var en riktig goding,6kg vägde hon när hon var 8 veckor. Nu är tredje barnet 5 månader och jag ammar henne. Min man vill också mata så ibland ger han ersättning när jag är iväg på bio eller så☺️Nu har hon börjat äta så smått vanlig mat med☺️

2019-06-23
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...