App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Är vi redo?

Jag måste verkligen få det här ur mig, är helt i chock! Jag fick precis reda på att jag är gravid och tankarna bara snurrar runt i huvudet och jag får inte rätsida på något alls. Hela det här året har jag och min fästman pratat om barn, och alltså lite smått börja planera inför det. Vi hade tänkt att börja försöka i år - typ tar det sig så är det så, tar det sig inte så gör det inget. Jag har huruvida inte hunnit sluta med p-piller eftersom vi hade planerat att vänja oss vid tanken och försöka lite senare. Sen tror jag inte att någon av oss på riktigt hade trott att det skulle ta sig snabbt. Herregud, jag är gravid! Har ni några lugnande ord eller tips på hur jag berättar det här för fästmannen så tas det mer än gärna emot!

2019-06-20
Beccawa
Beccawa
Bebis på 1 månader

Om detta är det ni vill så är ni redo! Att inte kunna skaffa barn för mig var rena mardrömmen för mig och 5 dagar efter jag gifte mig så plussade jag på testet hehe. När de är ditt första barn är det okej att inte kunna någonting. Du läser på, du får hjälp. Men är du villig att skjuta fram så mycket av ditt liv för ett barn? Om du är ung så tänk på din utbildning ocj vad du vill göra med ditt liv. Du har inte förstört ditt liv för att du väljer ett barn först. Jag gör de, resten får vänta

2019-06-20
zojsadiku
zojsadiku
Bebis på 2 månader

Det går inte att ”planera” barn. Avskyr den frågan, ”när tänker ni skaffa barn?” För mig och min partner tog det 2 år innan plusset på stickan äntligen kom men det blev ändå en total chock🙈 Så det du känner nu är inget konstigt. Jag var så ställd så flög på min partner och sa att jag var gravid.
Hörde om en mamma som täckte över reg.skyltarna på bilen med texten ”Pappa”, tyckte det lät skojigt och gulligt😊

2019-06-20
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 34

Jag tog ut pstaven i februari, och hade räknat med att det skulle ta typ ett år att bli gravid, vi har inte försökt aktivt. Så det blev lite av en chock när jag plusade på stickan i söndags morse. Jag gick bara upp till min kille som låg å sov, fråga om han va vaken och sa rätt ut att jag är gravid. Mitt hjärta har nog aldrig slagit så hårt i hela mitt liv 😂 Vi har fortfarande inte riktigt fattat att jag är gravid, men samtidigt ser vi fram emot det 😊
Om du har svårt att säga det rakt ut, kanske du kan skriva på ett fint kort att ni väntar barn? 😊
Lycka till ❤️

2019-06-20
Mickiz03
Mickiz03

knåpa ihop ett rim eller en rebus på en lapp så får han gissa😂Grattis💕 kanske såhär: ”Vi pratade i år om att vänja oss vid tanken, hur ett barn blir till vet vi ju båda 2 för fanken. Vi blir 3 2020 är vad jag hoppas och tror för i magen ligger ett frö och gror”

2019-06-20
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...