App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Snälla hjälp hur ska vi göra i detta moment 22

Vår dotter har nyss fyllt 3 år. Vägrar helt att gå utan blöja hon får panik utan blöjan. Den är som en trygghet snutte filt för henne. På förskolan är hon jätte jätte duktig där går hon på pottan och nästan inget i blöjan. Men då är problemet att förskolan helt vägrar byxblöjor. Så då får hon inte av sig blöjan när hon ska gå på toaletten. Vi har tagit upp det med cheferna och de säger att så är reglerna. Hemma så vägrar hon helt gå på toaletten förutom om hon ska göra nr 2. Så hon har ju förstått hur man ska göra men vägrar. Så hur gör vi: 1 med förskolan som vägrar byxblöjor. 2 att få henne att sluta använda blöjor 3 få henne att kissa på toaletten hemma.

2019-06-17
Anna198224
Anna198224

Glömde skriva att försök få toabesök till något roligt. I början fick dottern ha paddan med sig på toan och då satt hon länge och när något hände så uppmuntrade vi henne.

2019-06-18
Lilsof
Lilsof

En dag orkade jag inte försöka mer så slängde blöjorna framför min dotter och sa att nu är dom slut. Man får lägga mycket tid i början på att se tecken och sitta på toan med barnet men vi hade 2 olyckor totalt och det var på natten, vi slutade även med nattblöja direkt. Så skönt och efter några veckor var det som om hon aldrig haft blöja. Hon fick åka till leksaksaffären och välja valfri leksak när hon hade varit torr i en vecka.

2019-06-18
Lilsof
Lilsof

hmmm,jag tänker att göra som med napp,bara ta bort den och ta fighten. Man vänjer sig snabbt. Gör det på semestern👍😀

2019-06-17
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...