App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barn som knappt bajsar.

Hej. Min dotter på snart tre månader har jätte svårt med att bajsa. Jag har testat alla saker det finns att testa, som tiger i trädet, baby squat eller kungastolen. Har cyklat med benen och försökt massera. enligt Bvc så är hon inte förstoppad, men hon trycker på så otroligt mycket när hon försöker bajsa. Igår skrek hon non stopp i säkert 20 -30min och sen sprakde det i blöjan, men vissa av gångerna är det torrt bajs i blöjan. Hon mår bra i övrigt är glad och pigg, men jag tycker så synd om hon när hon försöker bajsa ut för hon blir så ledsen. Finns det några tips eller råd man kan få?

2019-06-09
Kajsakavat83
Kajsakavat83
Bebis på 12 månader

Använde magdroppar, men tyckte inte att det funkade. Jag helammar och upplevde att jag gjorde allt för att hon skulle kunna bajsa. Men sen en dag så bara släppte det, nu har jag fått vattenlösliga d-vitamin droppar åt hon.

2019-06-28
Kajsakavat83
Kajsakavat83
Bebis på 12 månader

Ammar du eller ger ersättning? Är ju ganska vanligt att bebisar blir förstoppade av ersättning tyvärr. Kan också rekommendera magdroppar och pysventil. Alla bebisar har i princip ont i magen dem första månaderna så det är inget konstigt i sig.

2019-06-10
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Har du använt pysventlien? Exakt så blev min son också när han närmade sig 3 månader. I två veckor fick jag hjälpa honom att bajsa med pysventilen (den är såklart till för fisar men han kunde bajsa efter en stund med den så därför började jag hjälpa honom me den) bvc tipsade om sempers magdroppar, och vi började me def och han bajsade cirka 1 gång i veckan. Nu är det 1 månad sen och han bajsar själv var 4-5 dag, så tror absolut sempers magdroppar har hjälpt oss. Och pysventilen u kris!!!

2019-06-09
979797
979797
Gravid i vecka 30
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...