App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips önskas angående syskonvagnar

Vi planerar att skaffa barn nummer 2 inom snar framtid & kommer då behöva en syskonvagn. Har läst om olika sorters vagnar på bloggar & hemsidor, men blir inte något klokare på vilken vagn som är det bästa köpet. Är det någon som kan dela med sig utav sin erfarenhet utav just syskonvagnar (vad som har varit bra/dåligt med den vagn ni köpt)? Gärna info & tankar om hur vagnen är att ta med i bilen. Vore väldigt tacksam för lite tips & råd inför kommande barnvagnsköp.

2019-06-06
Princess Marilyn
Princess Marilyn
Bebis på 7 månader

Donkey2 säger jag med 😁 älskar min, väntar 3an nu. Mellanbarnet kommer vara 1 år och 4 månader när lillasyster kommer :)0

2019-06-24
Yohonney
Yohonney

Bugaboo donkey alla dagar i veckan!! Världens bästa vagn, bara man bor så man slipper bära i trappor eftersom den är tung.
Ja, den är dyr, men finns billigare på blocket eller marketplace på facebook. Vi köpte vår med 1 Liggdel och 2 sittdelar för 5000 spänn.
Uppgradera till skumhjul så slipper man punktering.
Enkel att göra om från singel/dubbel, tål en hel del packning, skön att köra. Helt enkelt bäst.
Vi hade en buffalo först, när tvåan nu är på väg va det ett självklart val att övergå till donkey.

2019-06-24
Ellensandgren
Ellensandgren

Rekommenderas "hauck duett 2"

2019-06-14
Mallow2202
Mallow2202
Barn på 2 år och 5 månader

När dottern var drygt ett kom lillebror så vi var tvungna att införskaffa oss en syskonvagn. För mig var det viktigt att den var smidig, liten och hanterbar att fälla ihop och packa in i bilen. Jag rekommenderar starkt mountain buggy duet! 😊 liggdelen är ganska liten men lillebror trivdes där tills han var 8 månader utan problem. Den enda nackdelen är att barnen sitter med ryggen mot mig som körare, hade ibland velat kunna vända så jag kunnat se dem bättre.

2019-06-14
BeatriceBjörkgren
BeatriceBjörkgren

Den är lätt att fälla ihop men tar ändå stor plats i bilen. Mindre om man plockar isär mer delar som tex hjul med mera.

2019-06-14
Elinlindagunnarsson
Elinlindagunnarsson
Barn på 3 år och 1 månader

Vi köpte Bugaboo Donkey2 som har punkteringsfria hjul. Den går lätt att bygga om mellan singel och dubbelvagn. Detta har varit toppen om jag skulle iväg med bara ena barnet när storebror var på förskolan tex. Då har jag en singelvagn utan att behöva köpa två. Toppen också med hur smidigt det är att fälla in Och ut handtaget också. Man kan även välja om man vill ha barnen mot sig eller att de sitter framåt eller en av varje. Vi har 1,5 år emellan våra och då har det fungerat fint.
Två negativa saker är dock: tung att bära upp för tex trappa om hiss saknas och väldigt dyr! Annars toppen och massa till helt man kan köpa. Vi köpte ny för att vi ville ha punkteringsfria hjul som Donkey2 har men annars kan man säkert hitta en begagnad vagn på blocket med mera. Lycka till!

2019-06-14
Elinlindagunnarsson
Elinlindagunnarsson
Barn på 3 år och 1 månader

Mountain buggy duet alla dar i veckan🙃63 cm bred och blir platt när man tar med den i bilen. Svängbara hjul,stor varukorg,fullt liggläge. Minus är att det inte går att vända sittdelarna mot sig men det har jag inte tyckt varit ett problem🙂

2019-06-08
8kee6
8kee6

När vi köpte dubbelvagn så köpte vi en på blocket, att den var stor gjorde inte så mycket eftersom vi mest använt den här hemma.

Vi utgick ifrån att det skulle vara stora hjul så att vi kunde köra den på gårdsplanen som kan bli ganska geggig.

När barn nr 2 var litet så hade jag henne i en bärlift som passade in i sittdelen. Så det var inte en del framåt och en del bakåt.

Jag har inte haft en med barnen ovanpå varandra men de vagnarna verkar annarrs väldigt smidiga och små i jämförelse.

2019-06-07
ma78
ma78
Barn på 3 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...