App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur ser era dagar ut med småbarn?

Som rubriken lyder, hur ser era dagar ut med småbarn? Min son är snart 3 månader och älskar att ligga i sitt babygym. Men ibland tänker jag att han inte ska ligga där för länge. Han behöver ju få vara i famnen och vara nära oss också. Han stretar emot i famnen ibland och är som mest nöjd när han får ligga och sprattla. Är det fel av mig som förälder att låta han ligga och sprattla medan jag glo på tv, diska, städar eller tvättar? Förlorar jag närkontakt med min son på detta sätt? Han ligger självklart i famnen när han ska äta och när han är trött. Men han är en väldigt aktiv liten kille som njuter massa när han får sprattla runt själv.

2019-06-04
TinaJ92
TinaJ92
Bebis på 12 månader

Du förlorar ingen kontakt, oroa inte dig :)
Min är på 5 månader och leker ofta i gymmet, sitter i babysitter och sover sina powernaps. Utöver det har jag honom i hamnen mellan måltiderna samt när vi gosar, sitter upp i knäet mm flera gånger o dagen :)

2019-06-04
Jollipolli
Jollipolli
Bebis på 14 månader

Så länge han är nöjd är han nöjd. Du kan ju ligga jämte honom och prata med honom och om du ser på tv kan du ju prata med honom då och då så han ändå känner att han har kontakt med dig. Var glad att han är nöjd för sig själv, knähundar kan vara påfrestande ibland... 🤣

2019-06-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...