App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Försenad mens

Hej! Min mens är försenad 34 dagar.. har testat negativt flertalet gånger under dessa dagar. Ägglossning har också visat neg. Undrar om någon har haft något liknande? Kan det vara så att kroppen hoppat över en period? Haft molande mensvärk till och från, nu känns det som jag har symptom på äl, ömmande bröst och ont i äggstockarna.

2019-06-03
Nejlikan1
Nejlikan1

Mensen dök upp den 8/6. Blödde dock nästan ingenting.. men nu är det bara att hålla tummarna att den slutar att lysa med sin frånvaro varannan månad och att det tar sig nästa gång 😊 hur gick det för dig?

2019-06-13
Nejlikan1
Nejlikan1

Utebliven ägglossning o mens kan även ske pga stress el andra rubbningar tex hormonella. Skulle ha tagit kontakt med vården.

2019-06-09
Linlek
Linlek

Hej nejlikan.
Jag har inga konkreta svar på dina frågor, förutom att jag själv är i liknande situation. Fast jag har ”bara” gått över 10 dagar sedan beräknad mens. Jag har själv haft mensvärk-liknande och andra symtom att mensen borde komma. Gjorde också ett grav.test för ca 5 dagar sedan, det var negativt. Vågar inte kissa på någon mer sticka då jag inte vill/orkar bli mer besviken.
Hur som helst. Du är inte ensam. *försökt bli gravid m. sambon i ca 1 år nu*
Kram!

2019-06-07
sofiepropp
sofiepropp
Försöker
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...