App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Väldigt dålig sömn efter sjukdom?

Vår son har precis haft 3-dagarsfeber (är inne på andra feberfria dagen idag) och han har börjat sova otroligt dåligt efter detta. Han vaknar mer än varje timme, ibland varje kvart (!) och bara gråter. Han vill ha något att snutta på så jag erbjuder bröstet, då blir han arg. Han blir arg när jag erbjuder nappen. Han blir arg när jag plockar upp honom och försöker vagga, osv osv.. Jag har försökt allt! Vad kan detta bero på? Såhär oroligt sov han inte ens när han hade hög feber.. Han har haft kolik tills han var 3 månader, och han har fortfarande känslig mage, men vi testade pysventil igår och det kom inte ut några gaser så tror inte det beror på det.. Han blir 6 månader nästa vecka, kan han ha sån otur att han har kommit in i någon fas direkt efter sjukdomen?☹️

2019-06-03
Marika A
Marika A
Barn på 1 år och 7 månader

Det är vårt första barn😊
Han sov otroligt dåligt när han lärde sig att vända sig från rygg till mage och mage till rygg, blev mer stabil osv.
Han är på god väg att lära sig att åla/nästan krypa och att sitta själv, kanske kan vara därför?

2019-06-03
Marika A
Marika A
Barn på 1 år och 7 månader

Dom går igenom en stor fas mellan ca v23-27 så det kan mycket väl vara en fas han går igenom, min 5månaders är inne i en nu :-)

Premiemamnan, det är ju precis en fas det du beskriver: "Speciellt med tanke på att de ska växa så mycket, allt är nytt, intryck ska sorteras, de förstår mer mm" ;-)

2019-06-03
xMariax
xMariax
Gravid i vecka 37

Är detta ditt första barn?
Personligen ”tror” jag inte på faser, kanske mest för att de aldrig passat vårt barn eller nånsin gått att sortera honom i fack efter beteende och humör.
Mer att barn, precis som vuxna mår mindre bra ibland. Speciellt med tanke på att de ska växa så mycket, allt är nytt, intryck ska sorteras, de förstår mer mm.
Ju äldre ditt barn blir kommer du märka att ibland är ingenting bra. Vi hade nu en helg med en arg ledsen pojke där inget dög. Om han skulle plockas upp för att tröstas vart han argare och skrek mer. Och så imorse vaknade vår solstråle vi känner igen. Möjligen sista hörntanden som kom och orsakade oreda.
Så det kan mycket väl gå över lika fort som detta humör kom. Så ha tålamod, försök planera in få saker så du orkar med detta humör och har energi att bara finnas till som mamma. Hoppas det går bra!❤️

2019-06-03
Premiemamma
Premiemamma
Barn på 3 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...