App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp!!! Avvänja tummen

Hej Min dotter på 4 månader har hittat tummen nu. Tips på att få henne att sluta? Napp är hon inte intresserad utav. Vet av egna erfarenheter att tummen inte är bra. Jag själv fick dra ut tre tänder o ha tandställning pga tummen.

2019-05-29
Akira
Akira
Barn på 1 år och 9 månader

Min dotter har sin tumme och har gjort det sen hon var några månader. Men det är mest när hon är trött och ska sova. Hon har tolv tänder och dom är hon fina som helst. Hon är 15 månader nu och ja jag tyckte själv det var skit när hon inte ville ta nappen.

2019-05-30
cindy856
cindy856
Bebis på 17 månader

Min son började suga på tummen vid 3 månaders ålder, jag drog ut den så fort jag såg att han hade den i mun. Nu är han ca 5,5 månader och har i princip slutat suga på tummen, kan ju hoppas det håller i sig! Jag tror mest att han precis hade upptäckt sina tummar och att han tröttnat på dom nu

2019-05-29
xMariax
xMariax
Bebis på 3 månader

Min dotter vill heller inte ha napp utan föredrar fingrarna. Hon är 8 månader nu och jag planerar vänja bort det när hon når ett år. Det tips som jag fick av bvc var att använda svartpeppar eller något annat som smakar illa och lägga lite på hennes fingrar, de påstår att de är ganska effektivt men har ännu inte provat det :)

2019-05-29
illusiona
illusiona

Ingen erfarenhet.. men köp kanske nån bitring

2019-05-29
Leab
Leab
Barn på 2 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...