App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravidförsäkring

Sitter just nu och kollar på vilken försäkring jag ska ta och hos vilket försäkringsbolag. Är ganska säker på att jag ska välja en utökad. Och det står mellan Folksam och TryggHansa. Vilken försäkring har ni? Fördelar och nackdelar?

2019-05-27
Maagdaalenaa
Maagdaalenaa
Barn på 2 år och 11 månader

Jag har alltid haft gratis-varianten, så även nu med tredje barnet.

2019-05-28
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader

Jag valde en utökad från folksam mest för att jag har andra försäkringar där 😊 och jag var nöjd med den och är glad att jag tog utökad så jag hade de bästa skyddet. För även om graviditeten var bra så blev inte förlossningen det och då kunde jag få ett en summa pengar efter sviterna. Det var lätt att meddela dom via nätet 😊

2019-05-28
Emaliie
Emaliie

Vi valde trygghansa då vi har övriga försäkringar där men också då jag själv fortfarande har deras barn försäkring (gäller till 25 och jag blir 25 iår) . försäkringen har hjälpt mig bra när de vsrit något så de va ett självklart val.

Vi valde utökad, pengarna man betalar hamnar ju i barnförsäkringen sen. Glad att jag gjorde de då jag fick havandeskapsförgiftning och fick ut 3000 samt ersättning för nätterna på sjukhuset. Kan verkligen rekomendera den!

Otroligt trevliga och tillmötesgående vid kontakt också, aldrig varit krångel

2019-05-28
Linnalexandra
Linnalexandra
Barn på 1 år och 8 månader

Ett tips; teckna gratisförsäkringen hos flera bolag. Längre fram i graviditeten väljer du utökad hos ett av dom. Då vet du kanske mer vilka vilkor som känns bäst för er

2019-05-27
Cijon
Cijon
Barn på 3 år och 5 månader

Vi valde trygg hansa eftersom vi har övriga försäkringar där. Beloppet för gravidförsäkringen får man dra av sen vid tecknande av barnförsäkringen.

Dock hade jag kanske valt Folksam istället om jag vetat innan att dom ersätter för foglossning.

2019-05-27
Cijon
Cijon
Barn på 3 år och 5 månader

Vi körde med Länsförsäkringar utökade version och är väldigt glada att vi gjorde det. Vår dotter föddes i v.37+0 men var väldigt liten så vi var inskrivna på Neonatal i 19 dygn. Fick ut 200:- vilket vi blivit utan om vi bara kört på deras gratis försäkring.

2019-05-27
Skarpwitt
Skarpwitt
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...